Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internapoli12 Bimmisti
Normal Tactiek 343
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Molignani met de inworp. Mainas is nu in balbezit. Mainas geeft een lange en hoge pass. Daar is Trebaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladoni is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Palmiotto de bal onder controle te krijgen. Bascini kopt de bal weg. Lunardello rent richting de bal. Genovese is nu in balbezit. Genovese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bascini verovert de bal door een tackle van achteren. Roccati verovert de bal door een tackle van achteren. Roccati met een sublieme pass. Daar is Fabrizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabrizi haalt uit met een fantastische trap. Cusillo bokst de bal weg.

25e minuut.
Gagnor met een snelle inworp. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas passt de bal in één keer door. Fabrizi is nu in balbezit. Fabrizi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Pagliarisi de bal. Carafoli rent richting de bal. Carafoli speelt de bal door. Ladoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mainas kopt de bal weg. Bascini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ladoni. Ladoni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internapoli12 57%, Bimmisti 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internapoli12 - Bimmisti 0:0

53e minuut.
Carafoli geeft de bal voor. Inworp. Lagatella met een snelle inworp. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lauricella bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Fabrizi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gobbo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lunardello passt de bal zonder na te denken. Inworp. Trebaldi met de inworp. Lagatella is nu in balbezit. Lagatella geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Trebaldi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gagnor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mainas rent richting de bal. Mainas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internapoli12 59%, Bimmisti 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internapoli12 - Bimmisti 0:0