Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.ROMA 1927 A.S. Alessano
Normal Tactiek TRIX
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.3
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Del Prete passt de bal zonder na te denken. Daar is Breda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breda geeft een hoge lob. Bonino maakt een snoekduik en kopt de bal. Scarzo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.ROMA 1927 - A.S. Alessano 0:1

34e minuut.
Citteri met een sublieme pass. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato passt de bal met de wreef. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Del Prete zal de hoekschop nemen. Mancini is nu in balbezit. Mancini haalt uit met een fantastische trap. Battilana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.ROMA 1927 - A.S. Alessano 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.ROMA 1927 64%, A.S. Alessano 36%.
A.S.ROMA 1927 - A.S. Alessano 0:2

47e minuut.
Paini rent richting de bal. Del Prete bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri verovert de bal door een tackle van achteren. Muzzicato onderschept slim de pass. Muzzicato haalt uit met een fantastische trap. Battilana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonino rent richting de bal. Bonino schiet op doel. Battilana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.ROMA 1927 - A.S. Alessano 0:3

55e minuut.
Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini passt de bal zonder na te denken. Bonino rent richting de bal. Bonino haalt uit met een fantastische trap. Battilana probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Battilana trapt de bal weg. Del Prete is nu in balbezit. Del Prete geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muzzicato de bal. Muzzicato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mancini geeft een hoge lob. Lucchesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Durante onderschept slim de pass. Caponnetto verovert de bal door een tackle van achteren. Breda met een sublieme pass. Mancini rent richting de bal. Mancini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.ROMA 1927 68%, A.S. Alessano 32%.
A.S.ROMA 1927 - A.S. Alessano 0:3