Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internapoli12 Donan
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Moro is nu in balbezit. Palmiotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moro met een snel genomen vrije trap. Daar is Ficini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solinas draait met de bal, schiet en ... Del Dottore heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internapoli12 69%, Donan 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internapoli12 - Donan 0:0

48e minuut.
Bascini passt de bal in één keer door. Ficini is nu in balbezit. Ficini probeert naar een medespeler te passen. Genovese is nu in balbezit. Genovese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Internapoli12 - Donan 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Pagliarisi de bal. Liborio rent richting de bal. Pagliarisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liborio verovert de bal door een tackle van achteren. Liborio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maturo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Trebaldi rent richting de bal. Trebaldi passt de bal in één keer door. Daar is Del Dottore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Solinas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Solinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liborio rent richting de bal. Solinas is nu in balbezit. Liborio rent richting de bal. Liborio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pagliarisi rent richting de bal. Pagliarisi passt de bal zonder na te denken. Maturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Solinas verovert de bal door een tackle van achteren. Solinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Solinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturo onderschept slim de pass. Pagliarisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liborio bereikt de bal nog maar net als eerste. Liborio schiet op doel. Cusillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lagatella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piergiovanni komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Palmiotto probeert de bal aan de voet te houden. Moro is nu in balbezit. Palmiotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Moro kan niet meer verder spelen. Bonizzoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internapoli12 67%, Donan 33%.
Internapoli12 - Donan 1:0