Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negronetti A.S.ROMA 1927
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Durante de bal onder controle te krijgen. Partel bereikt de bal nog maar net als eerste. Partel met een sublieme pass. Luisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Citteri is nu in balbezit. Citteri met een sublieme pass. Paini rent richting de bal. Cardamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardamoni draait met de bal, schiet en ... Battilana bokst de bal weg.

12e minuut.
Solacca schiet op doel. Licini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Portinaro zal de hoekschop nemen. Barnabé geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Citteri speelt de bal door. Abategiovanni is nu in balbezit. Abategiovanni probeert naar een medespeler te passen. Solacca rent richting de bal. Solacca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Durante rent richting de bal. Abategiovanni rent richting de bal. Abategiovanni probeert naar een medespeler te passen. Solacca rent richting de bal. Solacca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negronetti 65%, A.S.ROMA 1927 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Negronetti - A.S.ROMA 1927 0:0

75e minuut.
Barnabé rent richting de bal. Barnabé met een sublieme pass. Sgherri heeft problemen om de bal te vangen. Solacca is nu in balbezit. Solacca draait met de bal, schiet en ... Cirelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Partel geeft een lange en hoge pass. Abategiovanni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gherardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solacca is nu in balbezit. Solacca draait met de bal, schiet en ... Cirelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Portinaro rent richting de bal. Grande onderschept slim de pass. Grande passt de bal in één keer door. Solacca is nu in balbezit. Solacca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negronetti 60%, A.S.ROMA 1927 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Negronetti - A.S.ROMA 1927 0:0