Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Alessano squadra azzurra
TRIX Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.7 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten average
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Capone de bal. Tonon is nu in balbezit. Tonon passt de bal met de wreef. Bonino is nu in balbezit. Bonino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bernardelli trapt de bal weg. Fierro kopt de bal weg. Bonino probeert de bal aan de voet te houden. Capone is nu in balbezit. Capone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Pezzuto de bal. La Bianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino onderschept slim de pass. Bonino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 2:0

11e minuut.
Fierro is nu in balbezit. Fierro met een sublieme pass. Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato draait met de bal, schiet en ... Cerbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cilona speelt de bal door. La Bianca is nu in balbezit. Tonon verovert de bal door een tackle van achteren. Tonon geeft een lange en hoge pass. Bonino krijgt zijn hoofd ertegen. Cerbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 3:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capone rent richting de bal. Capone draait met de bal, schiet en ... Muzzicato maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tonon geeft een lange en hoge pass. Muzzicato kopt de bal weg. Bernardelli heeft problemen om de bal te vangen. Capone bereikt de bal nog maar net als eerste. Capone draait met de bal, schiet en ... Paal! Cerbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Muzzicato de bal. Bonino rent richting de bal. Bonino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 4:0

30e minuut.
Tonon is nu in balbezit. Tonon speelt de bal door. Bernardelli is nu in balbezit. Bonino verovert de bal door een tackle van achteren. Bonino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 5:0

38e minuut.
Tonon probeert naar een medespeler te passen. Bonino is nu in balbezit. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 6:0

39e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Tonon heeft problemen om de bal te vangen. Tonon probeert naar een medespeler te passen. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 7:0

42e minuut.
La Bianca is nu in balbezit. Fierro is nu in balbezit. Fierro met een sublieme pass. Capone is nu in balbezit. Capone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tonon passt de bal zonder na te denken. Bonino rent richting de bal. Bonino passt de bal in één keer door. Breda is nu in balbezit. Breda geeft een hoge lob. Cerbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonino rent richting de bal. Bonino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Alessano 20%, squadra azzurra 80%.
A.S. Alessano - squadra azzurra 8:0

56e minuut.
Inworp. Fierro met een snelle inworp. Muzzicato rent richting de bal. Bonino rent richting de bal. Bonino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli met een sublieme pass. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Capone kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muzzicato de bal onder controle te krijgen. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonino schiet op doel. Cerbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 9:0

73e minuut.
Muzzicato verovert de bal door een tackle van achteren. Fontanarosa onderschept slim de pass. Fontanarosa met een sublieme pass. Bonino rent richting de bal. Bonino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Muzzicato verovert de bal door een tackle van achteren. Muzzicato probeert naar een medespeler te passen. Bonino is nu in balbezit. Bonino haalt uit met een fantastische trap. Cerbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
La Bianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Bianca. Fierro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tonon met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tonon onderschept slim de pass. Tonon met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Breda de bal onder controle te krijgen. Muzzicato is nu in balbezit. Muzzicato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Alessano - squadra azzurra 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Alessano 19%, squadra azzurra 81%.
A.S. Alessano - squadra azzurra 10:0