Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internapoli12 Negronetti
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Lagatella is nu in balbezit. Lagatella probeert naar een medespeler te passen. Sgherri bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese schiet op doel. Cirelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bascini met een sublieme pass. Grande rent richting de bal. Genovese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Genovese krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bonino is nu in balbezit. Bonino speelt de bal door. Luisi rent richting de bal. Luisi schiet op doel. Cusillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internapoli12 - Negronetti 0:1

19e minuut.
Grande is nu in balbezit. Grande speelt de bal door. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto onderschept slim de pass. Palmiotto haalt uit met een fantastische trap. Cirelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internapoli12 - Negronetti 1:1

29e minuut.
Partel onderschept slim de pass. Cardamoni rent richting de bal. Cardamoni passt de bal zonder na te denken. Luisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luisi draait met de bal, schiet en ... Cusillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internapoli12 67%, Negronetti 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internapoli12 - Negronetti 1:1

46e minuut.
Luisi rent richting de bal. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cardamoni de bal. Cardamoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internapoli12 - Negronetti 1:2

48e minuut.
Cardamoni met een sublieme pass. Partel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gori begaat een overtreding. Gori krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bascini passt de bal in één keer door. Bonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internapoli12 - Negronetti 2:2

68e minuut.
Bascini rent richting de bal. Luisi verovert de bal door een tackle van achteren. Luisi passt de bal zonder na te denken. Partel is nu in balbezit. Partel haalt uit met een fantastische trap. Cusillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internapoli12 38%, Negronetti 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internapoli12 - Negronetti 2:2