Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Donan A.S.ROMA 1927
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Solacca passt de bal zonder na te denken. Barnabé rent richting de bal. Barnabé speelt de bal door. Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Solacca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Solacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Coluccio passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Portinaro neemt de hoekschop. Da Ros bokst de bal weg. Solacca is nu in balbezit. Solacca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solacca rent richting de bal. Solacca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Donan - A.S.ROMA 1927 0:1

11e minuut.
Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri geeft de bal voor. Gardino kopt de bal weg. Solinas rent richting de bal. Solinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Liborio kopt de bal weg. Lucchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucchesi geeft een hoge lob. Solacca is nu in balbezit. Solacca schiet op doel. Da Ros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Portinaro met de inworp. Abategiovanni rent richting de bal. Abategiovanni passt de bal met de wreef. Solacca rent richting de bal. Solacca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is D`Alessandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnabé is nu in balbezit. Barnabé geeft een lange en hoge pass. Portinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Portinaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Coluccio heeft problemen om de bal te vangen. Solacca is nu in balbezit. Gardino rent richting de bal. Solacca verovert de bal door een tackle van achteren. Solacca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Lucchesi de bal. Citteri rent richting de bal. Liborio onderschept slim de pass. Liborio draait met de bal, schiet en ... Lucchesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Battilana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donan 60%, A.S.ROMA 1927 40%.
Donan - A.S.ROMA 1927 0:1

76e minuut.
Liborio is nu in balbezit. Citteri verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri probeert naar een medespeler te passen. Abategiovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Abategiovanni schiet op doel. Da Ros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bottiglione rent richting de bal. Bottiglione passt de bal zonder na te denken. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Liborio verovert de bal door een tackle van achteren. Liborio haalt uit met een fantastische trap. Battilana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donan 50%, A.S.ROMA 1927 50%.
Donan - A.S.ROMA 1927 0:1