Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
squadra azzurra Bimmisti
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Roccati met een sublieme pass. Ladoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoni is nu in balbezit. Ladoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bernardelli geeft een hoge lob. Oliverio is nu in balbezit. Oliverio passt de bal in één keer door. Parteli probeert de bal met de borst te controleren. Parteli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
squadra azzurra - Bimmisti 1:0

15e minuut.
Bernardelli trapt de bal weg van het doel. Roccati kan de bal niet met de borst controleren. Roccati probeert naar een medespeler te passen. Ladoni rent richting de bal. Ladoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bernardelli met een harde bal richting middenveld. Daar is Molignani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molignani geeft een hoge lob. Ladoni rent richting de bal. Ladoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
squadra azzurra - Bimmisti 1:1

27e minuut.
Roccati met een sublieme pass. Ladoni rent richting de bal. Bernardelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernardelli krijgt een gele kaart. Ladoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Mainas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
squadra azzurra - Bimmisti 1:2

38e minuut.
Roccati speelt de bal door. Molignani is nu in balbezit. Molignani speelt de bal door. Ladoni is nu in balbezit. Ladoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cerbo trapt de bal weg. Roccati kopt de bal weg. Fabrizi probeert naar een medespeler te passen. Ladoni is nu in balbezit. Ladoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: squadra azzurra 67%, Bimmisti 33%.
squadra azzurra - Bimmisti 1:2

49e minuut.
Boscarello geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gagnor met de inworp. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gagnor geeft een lange en hoge pass. Ladoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuto begaat een overtreding. Pezzuto krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Roccati is nu in balbezit. Roccati probeert naar een medespeler te passen. Ladoni rent richting de bal. Ladoni schiet op doel. Cerbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carafoli geeft de bal voor. Boscarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoni begaat een overtreding. Ladoni krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mainas geeft een lange en hoge pass. Bernardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabrizi onderschept slim de pass. Fabrizi schiet op doel. Cerbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: squadra azzurra 61%, Bimmisti 39%.
squadra azzurra - Bimmisti 1:2