Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealTBM Ginzairottola
Normal Tactiek zz
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 36
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Zollini passt de bal met de wreef. Daar is Hoyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoyos speelt de bal door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kałwa de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bartoszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zollini rent richting de bal. Zollini passt de bal met de wreef. Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Falzea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dlhoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Price is nu in balbezit. Price geeft een lange en hoge pass. Paal!

14e minuut.
Dlhoš met een sublieme pass. Gredstig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gredstig passt de bal in één keer door. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Baldissero rent richting de bal. Karamushko verovert de bal door een tackle van achteren. Karamushko speelt de bal door. Bartoszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Falzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Ginzairottola 0:1

19e minuut.
Hoyos speelt de bal door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz speelt de bal door. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Ginzairottola 0:2

21e minuut.
Karamushko is nu in balbezit. Karamushko probeert naar een medespeler te passen. Dlhoš speelt de bal door. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Falzea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Price met de inworp. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dlhoš kopt de bal weg. Kałwa heeft problemen om de bal te vangen. Di Prinzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Falzea met een harde bal richting middenveld. Karamushko kopt de bal weg. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Ginzairottola 0:3

38e minuut.
Zollini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartoszewicz met een snelle inworp. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dlhoš met een sublieme pass. Gredstig met een sublieme pass. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz schiet op doel. Lorenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Ginzairottola 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealTBM 80%, Ginzairottola 20%.
RealTBM - Ginzairottola 0:4

49e minuut.
Bartoszewicz rent richting de bal. Gredstig rent richting de bal. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gredstig is nu in balbezit. Gredstig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Karamushko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belgiovine rent richting de bal. Met opzet legt Hoyos zijn tegenspeler op de grond. Hoyos krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price draait met de bal, schiet en ... Lorenti probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
Hoyos passt de bal zonder na te denken. Karamushko is nu in balbezit. Karamushko probeert naar een medespeler te passen. Kałwa rent richting de bal. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Ginzairottola 0:5

64e minuut.
Karamushko passt de bal zonder na te denken. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel. Kałwa probeert de bal aan de voet te houden. Lorenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Ginzairottola 0:6

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cesaratti met de inworp. Baldissero is nu in balbezit. Baldissero haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Lân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Ginzairottola 1:6

73e minuut.
Amato geeft de bal voor. Inworp. Bartoszewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałwa rent richting de bal. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgiovine onderschept slim de pass. Karamushko maakt een afschuwelijke overtreding. Karamushko krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Karamushko passt de bal in één keer door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz passt de bal in één keer door. Price is nu in balbezit. Price draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Karamushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamushko speelt de bal door. Maganuco rent richting de bal. Kałwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewicz is nu in balbezit. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa draait met de bal, schiet en ... Lorenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lorenti probeert naar een medespeler te passen. Gredstig is nu in balbezit. Gredstig passt de bal zonder na te denken. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Belgiovine rent richting de bal. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap. Lorenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Ginzairottola 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealTBM 66%, Ginzairottola 34%.
RealTBM - Ginzairottola 1:7