Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roma giovane Casette United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Cieno probeert naar een medespeler te passen. Prestifilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestifilippo geeft een lange en hoge pass. Becucci rent richting de bal. Becucci schiet op doel. Cotti bokst de bal weg.

23e minuut.
Arbucci is nu in balbezit. Parentela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arbucci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cieno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Serena is nu in balbezit. Serena haalt uit met een fantastische trap. Barbarino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roma giovane - Casette United 0:1

23e minuut.
Amato speelt de bal door. Becucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbucci begaat een overtreding. Arbucci krijgt een gele kaart. Becucci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Arbucci speelt de bal door. Parentela bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentela probeert naar een medespeler te passen. Patanè bereikt de bal nog maar net als eerste. Patanè geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Bramato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossola speelt de bal door. Arbucci met een sublieme pass. Serena rent richting de bal. Serena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arbucci passt de bal met de wreef. Sandrin is nu in balbezit. Cieno probeert naar een medespeler te passen. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma giovane 59%, Casette United 41%.
roma giovane - Casette United 0:1

64e minuut.
Faenzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castellazzi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma giovane 56%, Casette United 44%.
roma giovane - Casette United 0:1