Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sosizza club FINOALLAFINE
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ansovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaliere verovert de bal door een tackle van achteren. Cavaliere speelt de bal door. Carullo rent richting de bal. Carullo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sosizza club - FINOALLAFINE 0:1

7e minuut.
Ansovini probeert naar een medespeler te passen. Madaro rent richting de bal. Madaro met een sublieme pass. Tasin is nu in balbezit. Tasin schiet op doel. Saverino bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Vigne de bal. Vigne geeft een lange en hoge pass. Ansovini probeert de bal aan de voet te houden. Cavaliere rent richting de bal. Cavaliere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sosizza club - FINOALLAFINE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosizza club 53%, FINOALLAFINE 47%.
sosizza club - FINOALLAFINE 0:2

49e minuut.
Bonora geeft een hoge lob. Inworp. Vigne met een snelle inworp. Cavaliere rent richting de bal. Cavaliere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tasin is nu in balbezit. Petrella verovert de bal door een tackle van achteren. Catauro verovert de bal door een tackle van achteren. Catauro draait met de bal, schiet en ... Saverino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sosizza club - FINOALLAFINE 1:2

65e minuut.
Carullo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cavaliere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catauro rent richting de bal. Catauro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ansovini passt de bal met de wreef. Turrisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccardo maakt een afschuwelijke overtreding. Saccardo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosizza club 54%, FINOALLAFINE 46%.
sosizza club - FINOALLAFINE 1:2