Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FocaHunters tomorrow.never.come
Normal Tactiek gxt_next
40% Balbezit 60%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten redelijk
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Ciobanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobanu met een sublieme pass. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap. De Lieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - tomorrow.never.come 0:1

7e minuut.
Gerola met de inworp. Brillo rent richting de bal. Brillo passt de bal in één keer door. Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - tomorrow.never.come 0:2

11e minuut.
Freddi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parabiaghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Battaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Freddi rent richting de bal. Freddi passt de bal in één keer door. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu haalt uit met een fantastische trap. De Lieto bokst de bal weg.

31e minuut.
Mingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozzini rent richting de bal. Met opzet legt Mingo zijn tegenspeler op de grond. Mingo krijgt een gele kaart. Perozzini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perozzini met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Franciosi passt de bal zonder na te denken. Ciobanu is nu in balbezit. Ciobanu passt de bal met de wreef. Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FocaHunters 61%, tomorrow.never.come 39%.
FocaHunters - tomorrow.never.come 0:2

49e minuut.
Brillo onderschept slim de pass. Brillo speelt de bal door. Ciobanu is nu in balbezit. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - tomorrow.never.come 0:3

58e minuut.
Franciosi geeft een lange en hoge pass. Calafa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juhász. Juhász krijgt een gele kaart. Calafa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Calafa kan niet meer verder spelen. Tavernini komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Angeloni rent richting de bal. Angeloni geeft een lange en hoge pass. Rosati rent richting de bal. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Siri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gerola met de inworp. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu met een sublieme pass. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Siri geeft een hoge lob. Inworp. Gerola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap. De Lieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Angeloni met een sublieme pass. Juhász is nu in balbezit. Siri rent richting de bal. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - tomorrow.never.come 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FocaHunters 56%, tomorrow.never.come 44%.
FocaHunters - tomorrow.never.come 0:4