Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casette United Ginzairottola
Normal Tactiek zz
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 35.5
waardeloos Schieten goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Inworp. Ossola met een snelle inworp. Dlhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbucci onderschept slim de pass. Arbucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dlhoš onderschept slim de pass. Dlhoš speelt de bal door. Price rent richting de bal. Price draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Casette United - Ginzairottola 0:1

16e minuut.
Daar is Cieno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa passt de bal in één keer door. Price rent richting de bal. Price schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price passt de bal met de wreef. Karamushko rent richting de bal. Karamushko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Karamushko passt de bal met de wreef. Gredstig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gredstig passt de bal met de wreef. Daar is Kałwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sassoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santangelo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Price zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałwa rent richting de bal. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrin probeert naar een medespeler te passen. Dlhoš met een sublieme pass. Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Casette United - Ginzairottola 0:2

34e minuut.
Karamushko passt de bal in één keer door. Price rent richting de bal. Price passt de bal zonder na te denken. Daar is Kałwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Dlhoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dlhoš probeert naar een medespeler te passen. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casette United 71%, Ginzairottola 29%.
Casette United - Ginzairottola 0:2

50e minuut.
Price rent richting de bal. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa passt de bal in één keer door. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cotti probeert wanhopig de bal te grijpen. Price heeft problemen om de bal te vangen. Cotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Price is nu in balbezit. Price haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Casette United - Ginzairottola 0:3

61e minuut.
Bartoszewicz speelt de bal door. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa schiet op doel. Sassoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dlhoš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caravaglios komt het veld opgelopen. Bartoszewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sandrin probeert de bal met de borst te controleren. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Price de bal. Santangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caravaglios. Caravaglios krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Karamushko passt de bal met de wreef. Caravaglios is nu in balbezit. Caravaglios met een sublieme pass. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pasierb geeft een hoge lob. Caravaglios rent richting de bal. Caravaglios probeert naar een medespeler te passen. Kałwa rent richting de bal. Kałwa draait met de bal, schiet en ... Cotti bokst de bal weg.

77e minuut.
Cieno probeert naar een medespeler te passen. Gredstig rent richting de bal. Gredstig passt de bal in één keer door. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Casette United - Ginzairottola 0:4

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galdieri trapt de bal weg. Klungelig pakt Borraccio de bal. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Casette United - Ginzairottola 0:5

85e minuut.
Caravaglios verovert de bal door een tackle van achteren. Caravaglios probeert naar een medespeler te passen. Gredstig speelt de bal door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz schiet op doel. Cotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Casette United - Ginzairottola 0:6

86e minuut.
Hoyos met een snelle inworp. Gredstig is nu in balbezit. Gredstig passt de bal in één keer door. Kałwa heeft problemen om de bal te vangen. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Cotti met een harde bal richting middenveld. Borraccio kopt de bal weg. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Casette United - Ginzairottola 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casette United 75%, Ginzairottola 25%.
Casette United - Ginzairottola 0:7