Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ginzairottola Fc. Como
zz Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.3
goed Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Diacciati onderschept slim de pass. Diacciati geeft een lange en hoge pass. Kałwa is nu in balbezit. Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi haalt uit met een fantastische trap. Ceccato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - Fc. Como 1:0

4e minuut.
Diacciati rent richting de bal. Zottis onderschept slim de pass. Zottis passt de bal met de wreef. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Frare geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zottis met de inworp. Fossaghi is nu in balbezit. Fossaghi haalt uit met een fantastische trap. Ceccato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ceccato trapt de bal weg. Kwapisz kopt de bal weg. Portoghese rent richting de bal. Fossaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Fossaghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Portoghese is nu in balbezit. Kwapisz onderschept slim de pass. Kwapisz passt de bal zonder na te denken. Fossaghi is nu in balbezit. Fossaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kwapisz speelt de bal door. Kałwa is nu in balbezit. Fossaghi heeft problemen om de bal te vangen. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa draait met de bal, schiet en ... Ceccato bokst de bal weg. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi haalt uit met een fantastische trap. Ceccato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - Fc. Como 2:0

29e minuut.
Zottis verovert de bal door een tackle van achteren. Zottis probeert naar een medespeler te passen. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi draait met de bal, schiet en ... Ceccato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - Fc. Como 3:0

31e minuut.
Klungelig pakt Lopalco de bal. De Mundo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mundo probeert naar een medespeler te passen. Zottis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zottis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Leaño speelt de bal door. Zottis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacciati is nu in balbezit. Zottis onderschept slim de pass. Zottis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - Fc. Como 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 30%, Fc. Como 70%.
Ginzairottola - Fc. Como 4:0

50e minuut.
De Mundo met een sublieme pass. Zottis rent richting de bal. Zottis probeert naar een medespeler te passen. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi haalt uit met een fantastische trap. Ceccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Del Vinicio geeft de bal voor. Kwapisz probeert naar een medespeler te passen. Kałwa is nu in balbezit. Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kałwa is nu in balbezit. Kałwa passt de bal met de wreef. Zottis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kwapisz kopt de bal weg. Fossaghi is nu in balbezit. Fossaghi passt de bal in één keer door. Zottis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zottis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ceccato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałwa met een snelle inworp. Fossaghi is nu in balbezit. Fossaghi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zandomenego de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kałwa zal de hoekschop nemen. Zottis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zottis haalt uit met een fantastische trap. Ceccato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - Fc. Como 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 16%, Fc. Como 84%.
Ginzairottola - Fc. Como 5:0