Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roma giovane RealTBM
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Maganuco rent richting de bal. Maganuco geeft een hoge lob. Bramato is nu in balbezit. Belgiovine verovert de bal door een tackle van achteren. Belgiovine draait met de bal, schiet en ... Barbarino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Zollini is nu in balbezit. Parentela verovert de bal door een tackle van achteren. Parentela speelt de bal door. Becucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becucci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cesaratti rent richting de bal. Bramato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cesaratti raakt geblesseerd tijdens het duel. Baldissero neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
roma giovane - RealTBM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma giovane 50%, RealTBM 50%.
roma giovane - RealTBM 0:1

63e minuut.
Parentela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rossoni komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Amato passt de bal in één keer door. Maganuco is nu in balbezit. Becucci onderschept slim de pass. Becucci draait met de bal, schiet en ... Lorenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
roma giovane - RealTBM 1:1

73e minuut.
Amato passt de bal zonder na te denken. Prestifilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestifilippo geeft een hoge lob. Becucci is nu in balbezit. Becucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Di Prinzio rent richting de bal. Amato verovert de bal door een tackle van achteren. Amato passt de bal zonder na te denken. Becucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Baldissero speelt de bal door. Daar is Belgiovine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desiata bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgiovine onderschept slim de pass. Belgiovine schiet op doel. Barbarino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma giovane 35%, RealTBM 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roma giovane - RealTBM 1:1