Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brindisi League FocaHunters
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Iannoni verovert de bal door een tackle van achteren. Iannoni probeert naar een medespeler te passen. Guaraldi is nu in balbezit. Guaraldi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carafoli de bal onder controle te krijgen. De Lieto bokst de bal weg.

10e minuut.
Iannoni is nu in balbezit. Calafa verovert de bal door een tackle van achteren. Calafa passt de bal zonder na te denken. Guaraldi rent richting de bal. Guaraldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Turraco onderschept slim de pass. Turraco met een sublieme pass. Iannoni met een sublieme pass. Guaraldi is nu in balbezit. Guaraldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chirico bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannoni verovert de bal door een tackle van achteren. Guaraldi rent richting de bal. Guaraldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi League - FocaHunters 1:0

41e minuut.
Battaini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spadanuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guaraldi rent richting de bal. Guaraldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi League - FocaHunters 2:0

45e minuut.
Chirico geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dei met de inworp. Iannoni is nu in balbezit. Iannoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brindisi League 26%, FocaHunters 74%.
Brindisi League - FocaHunters 2:0

58e minuut.
Carafoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Turraco met de inworp. Iannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi League - FocaHunters 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dei met een snelle inworp. Chirico is nu in balbezit. Iannoni verovert de bal door een tackle van achteren. Iannoni geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Siri onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannoni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Guaraldi rent richting de bal. Mingo is nu in balbezit. Guaraldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guaraldi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brindisi League 30%, FocaHunters 70%.
Brindisi League - FocaHunters 3:0