Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sosizza club tomorrow.never.come
Normal Tactiek gxt_next
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 23.1
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Gerola geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pacciani de bal. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillo verovert de bal door een tackle van achteren. Brillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pellizzari is nu in balbezit. Pellizzari geeft een lange en hoge pass. Saccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász onderschept slim de pass. Juhász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Catauro onderschept slim de pass. Angeloni probeert naar een medespeler te passen. Juhász is nu in balbezit. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Bascini probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Juhász passt de bal zonder na te denken. Brillo heeft problemen om de bal te vangen. Perozzini is nu in balbezit. Catauro onderschept slim de pass. Catauro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Madaro rent richting de bal. Pellizzari verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzari probeert naar een medespeler te passen. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gerola neemt de hoekschop. Ansovini onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marchigiano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juhász springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Ciobanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Brillo de bal. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Angeloni geeft een hoge lob. Perozzini kopt de bal weg. Angeloni speelt de bal door. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosizza club 56%, tomorrow.never.come 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sosizza club - tomorrow.never.come 0:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barattieri met een snelle inworp. Pacciani is nu in balbezit. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sosizza club - tomorrow.never.come 0:1

77e minuut.
Marchigiano kopt de bal weg. Daar is Ciobanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobanu probeert naar een medespeler te passen. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Juhász passt de bal zonder na te denken. Brillo is nu in balbezit. Brillo speelt de bal door. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sosizza club - tomorrow.never.come 0:2

90e minuut.
Bianchedi trapt de bal weg van het doel. Daar is Ciobanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansovini met een sublieme pass. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosizza club 64%, tomorrow.never.come 36%.
sosizza club - tomorrow.never.come 0:2