Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sosizza club FocaHunters
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Battaini met een sublieme pass. Klungelig pakt Spadanuda de bal. Pacciani rent richting de bal. Spadanuda verovert de bal door een tackle van achteren. Spadanuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Catauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasin verovert de bal door een tackle van achteren. Tasin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tasin rent richting de bal. Catauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Catauro rent richting de bal. Catauro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sionis rent richting de bal. Bonora onderschept slim de pass. Bonora speelt de bal door. Spadanuda is nu in balbezit. Spadanuda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tasin schiet op doel. Siri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madaro zal de hoekschop nemen. Carafoli kopt de bal weg. De Lieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Calafa onderschept slim de pass. Calafa geeft een hoge lob. Daar is Carafoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosizza club 51%, FocaHunters 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sosizza club - FocaHunters 0:0

66e minuut.
Ansovini is nu in balbezit. Ansovini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carafoli de bal. Tasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasin draait met de bal, schiet en ... De Lieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Pacciani met een sublieme pass. Mantineo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantineo geeft een lange en hoge pass. Parabiaghi rent richting de bal. Parabiaghi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Morstabilini trapt de bal weg van het doel. Catauro rent richting de bal. Catauro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tasin de bal. Tasin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mingo heeft problemen om de bal te vangen. Catauro speelt de bal door. Siri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasin verovert de bal door een tackle van achteren. Tasin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sosizza club 54%, FocaHunters 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sosizza club - FocaHunters 0:0