Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ginzairottola Brindisi League
zz Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.3 gemiddelde waardering 19
good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Kapitan met een sublieme pass. Zottis rent richting de bal. Redavid is nu in balbezit. Zottis onderschept slim de pass. Zottis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gredstig met een sublieme pass. Zottis probeert de bal met de borst te controleren. Colusso rent richting de bal. Zottis onderschept slim de pass. Zottis schiet op doel. De bal raakt de paal. Levo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redavid met een sublieme pass. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi draait met de bal, schiet en ... Piacente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Butor is nu in balbezit. Butor geeft een hoge lob. Cuboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 32%, Brindisi League 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ginzairottola - Brindisi League 0:0

48e minuut.
Redavid speelt de bal door. Godoy speelt de bal door. Cuboni heeft problemen om de bal te vangen. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kapitan met een sublieme pass. Kałwa rent richting de bal. Kałwa passt de bal met de wreef. Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - Brindisi League 1:0

54e minuut.
Zottis bereikt de bal nog maar net als eerste. Redavid onderschept slim de pass. Met opzet legt Gredstig zijn tegenspeler op de grond. Gredstig krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Zottis geeft een hoge lob. Kałwa rent richting de bal. Kałwa passt de bal in één keer door. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Redavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zottis onderschept slim de pass. Zottis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - Brindisi League 2:0

62e minuut.
Colusso verovert de bal door een tackle van achteren. Gredstig is nu in balbezit. Gredstig passt de bal met de wreef. Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cuboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan probeert naar een medespeler te passen. Fossaghi heeft problemen om de bal te vangen. Fossaghi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Iannoni is nu in balbezit. Fuentes begaat een overtreding. Iannoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Redavid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guaraldi is nu in balbezit. Guaraldi schiet op doel. Salemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Karamushko probeert naar een medespeler te passen. Fossaghi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Redavid ... Strafschop! Redavid krijgt een gele kaart. Fossaghi raakt geblesseerd tijdens het duel. Fossaghi neemt de penalty, wat een uithaal! Levo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - Brindisi League 3:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baluganti met een snelle inworp. Cuboni rent richting de bal. Kałwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 36%, Brindisi League 64%.
Ginzairottola - Brindisi League 3:0