Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FocaHunters Casette United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbucci verovert de bal door een tackle van achteren. Arbucci met een sublieme pass. Serena rent richting de bal. Serena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Galdieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spadanuda rent richting de bal. Galdieri verovert de bal door een tackle van achteren. Battaini onderschept slim de pass. Battaini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mingo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marchesoni komt het veld opgelopen. Cotti met een harde bal richting middenveld. Borraccio kopt de bal weg. Galdieri kan de bal niet met de borst controleren. Spadanuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadanuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Stara heeft problemen om de bal te vangen. Stara geeft een hoge lob. Siri heeft problemen om de bal te vangen. Serena rent richting de bal. Serena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ossola onderschept slim de pass. Marchesoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchesoni passt de bal met de wreef. Serena heeft problemen om de bal te vangen. Serena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - Casette United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FocaHunters 37%, Casette United 63%.
FocaHunters - Casette United 0:1

53e minuut.
Rosati probeert naar een medespeler te passen. Sionis is nu in balbezit. Sionis passt de bal met de wreef. Spadanuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadanuda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ossola is nu in balbezit. Ossola geeft een hoge lob. Cieno kopt de bal weg. Serena bereikt de bal nog maar net als eerste. Serena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Spadanuda passt de bal met de wreef. Cieno rent richting de bal. Cieno passt de bal met de wreef. Battaini is nu in balbezit. Battaini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FocaHunters 48%, Casette United 52%.
FocaHunters - Casette United 0:1