Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealTBM Brindisi League
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Dei passt de bal in één keer door. Guaraldi rent richting de bal. Zollini rent richting de bal. Guaraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Guaraldi schiet op doel. Lorenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Cimarosti is nu in balbezit. Baldissero verovert de bal door een tackle van achteren. Baldissero met een sublieme pass. Belgiovine rent richting de bal. Belgiovine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cimarosti is nu in balbezit. Maganuco verovert de bal door een tackle van achteren. Maganuco geeft de bal voor. Turraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Turraco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Maganuco de bal. Iannoni rent richting de bal. Iannoni passt de bal met de wreef. Guaraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaraldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Brindisi League 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealTBM 61%, Brindisi League 39%.
RealTBM - Brindisi League 0:1

46e minuut.
Guaraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldissero verovert de bal door een tackle van achteren. Baldissero passt de bal met de wreef. Belgiovine is nu in balbezit. Belgiovine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RealTBM - Brindisi League 1:1

52e minuut.
Zollini rent richting de bal. Zollini geeft de bal voor. Dilazzaro kopt de bal weg. Iannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannoni draait met de bal, schiet en ... Lorenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RealTBM - Brindisi League 1:2

65e minuut.
Dei onderschept slim de pass. Dei geeft een hoge lob. Turraco is nu in balbezit. Turraco draait met de bal, schiet en ... Lorenti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Iannoni probeert de bal met de borst te controleren. Maganuco is nu in balbezit. Maganuco passt de bal zonder na te denken. Guaraldi is nu in balbezit. Guaraldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zollini is nu in balbezit. Iannoni onderschept slim de pass. Iannoni probeert naar een medespeler te passen. Turraco is nu in balbezit. Turraco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealTBM 52%, Brindisi League 48%.
RealTBM - Brindisi League 1:2