Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ginzairottola sosizza club
zz Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 15
goed Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Price verovert de bal door een tackle van achteren. Kałwa rent richting de bal. Kałwa passt de bal in één keer door. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz schiet op doel. Morstabilini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Pacciani rent richting de bal. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Kałwa rent richting de bal. Kałwa schiet op doel. Morstabilini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - sosizza club 1:0

16e minuut.
Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price passt de bal zonder na te denken. Kałwa heeft problemen om de bal te vangen. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bonora geeft een lange en hoge pass. Dlhoš met een sublieme pass. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa draait met de bal, schiet en ... Morstabilini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - sosizza club 2:0

19e minuut.
Tasin met een sublieme pass. Catauro rent richting de bal. Catauro passt de bal zonder na te denken. Bartoszewicz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bartoszewicz passt de bal met de wreef. Dlhoš rent richting de bal. Dlhoš speelt de bal door. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bartoszewicz rent richting de bal. Dlhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlhoš passt de bal met de wreef. Kałwa rent richting de bal. Kałwa schiet op doel. Morstabilini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Giupponi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - sosizza club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 17%, sosizza club 83%.
Ginzairottola - sosizza club 3:0

48e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft een hoge lob. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - sosizza club 4:0

52e minuut.
Pacciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlhoš probeert naar een medespeler te passen. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - sosizza club 5:0

55e minuut.
Bartoszewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Price de bal. Bonora rent richting de bal. Price onderschept slim de pass. Price haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dlhoš rent richting de bal. Dlhoš draait met de bal, schiet en ... Morstabilini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Madaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gredstig verovert de bal door een tackle van achteren. Gredstig speelt de bal door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - sosizza club 6:0

69e minuut.
Pasierb bereikt de bal nog maar net als eerste. Gredstig rent richting de bal. Gredstig speelt de bal door. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Morstabilini trapt de bal weg van het doel. Madaro is nu in balbezit. Gredstig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gredstig krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Dlhoš is nu in balbezit. Dlhoš passt de bal in één keer door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... Morstabilini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Giupponi probeert de bal met de borst te controleren. Price is nu in balbezit. Price haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacciani rent richting de bal. Price onderschept slim de pass. Price haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bascini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morstabilini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dlhoš verovert de bal door een tackle van achteren. Dlhoš speelt de bal door. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa haalt uit met een fantastische trap. Morstabilini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - sosizza club 7:0

84e minuut.
Kałwa geeft een hoge lob. Bascini heeft problemen om de bal te vangen. Dlhoš probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Morstabilini trapt de bal weg. Klungelig pakt Gredstig de bal. Gredstig passt de bal zonder na te denken. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - sosizza club 8:0

87e minuut.
Catauro speelt de bal door. Daar is Tasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fuentes met een sublieme pass. Price rent richting de bal. Price passt de bal met de wreef. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa schiet op doel. Morstabilini bokst de bal weg. Klungelig pakt Giupponi de bal. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ginzairottola - sosizza club 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginzairottola 17%, sosizza club 83%.
Ginzairottola - sosizza club 9:0