Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brindisi League Casette United
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Stara geeft een lange en hoge pass. Ossola rent richting de bal. Colusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbucci rent richting de bal. Arbucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi League - Casette United 0:1

6e minuut.
Iannoni speelt de bal door. Guaraldi rent richting de bal. Guaraldi probeert naar een medespeler te passen. Dei rent richting de bal. Dei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Redavid speelt de bal door. Guaraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sassoli ... Strafschop! Guaraldi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guaraldi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Santangelo passt de bal met de wreef. Redavid is nu in balbezit. Sandrin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandrin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Santangelo de bal. Guaraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrin begaat een overtreding. Guaraldi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Santangelo met een snelle inworp. Sandrin heeft problemen om de bal te vangen. Sandrin geeft een hoge lob. Serena bereikt de bal nog maar net als eerste. Serena draait met de bal, schiet en ... Levo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Brindisi League - Casette United 0:2

36e minuut.
Colusso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ossola rent richting de bal. Ossola met een sublieme pass. Stara rent richting de bal. Stara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brindisi League 40%, Casette United 60%.
Brindisi League - Casette United 0:2

48e minuut.
Iannoni met een sublieme pass. Guaraldi is nu in balbezit. Galdieri is nu in balbezit. Guaraldi onderschept slim de pass. Guaraldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Cuboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Serena maakt een afschuwelijke overtreding. Serena krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brindisi League 41%, Casette United 59%.
Brindisi League - Casette United 0:2