Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FocaHunters Ginzairottola
Normal Tactiek zz
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Godoy onderschept slim de pass. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Vadim probeert naar een medespeler te passen. Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi draait met de bal, schiet en ... De Lieto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - Ginzairottola 0:1

13e minuut.
Vadim passt de bal in één keer door. Karamushko is nu in balbezit. Karamushko passt de bal zonder na te denken. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi passt de bal met de wreef. Fonfara is nu in balbezit. Fonfara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gredstig onderschept slim de pass. Gredstig met een sublieme pass. Fossaghi is nu in balbezit. Fossaghi haalt uit met een fantastische trap. De Lieto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - Ginzairottola 0:2

40e minuut.
Karamushko met de inworp. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara passt de bal met de wreef. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - Ginzairottola 0:3

44e minuut.
Gredstig kopt de bal weg. Zottis rent richting de bal. Zottis probeert naar een medespeler te passen. Fossaghi is nu in balbezit. Fossaghi draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Siri de bal. Fonfara rent richting de bal. Fonfara draait met de bal, schiet en ... De Lieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - Ginzairottola 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FocaHunters 66%, Ginzairottola 34%.
FocaHunters - Ginzairottola 0:4

48e minuut.
Zottis met een snelle inworp. Gredstig is nu in balbezit. Gredstig speelt de bal door. Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Zottis met een snelle inworp. Marchesoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Fossaghi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Karamushko is nu in balbezit. Karamushko passt de bal zonder na te denken. Daar is Fossaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamushko rent richting de bal. Karamushko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FocaHunters - Ginzairottola 0:5

65e minuut.
Battaini probeert naar een medespeler te passen. Spadanuda rent richting de bal. Met opzet legt Fossaghi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fossaghi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Fonfara is nu in balbezit. Fonfara passt de bal zonder na te denken. Gredstig bereikt de bal nog maar net als eerste. Zottis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zottis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FocaHunters 75%, Ginzairottola 25%.
FocaHunters - Ginzairottola 0:5