Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roma giovane Brindisi League
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Parentela heeft problemen om de bal te vangen. Iannoni verovert de bal door een tackle van achteren. Prestifilippo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prestifilippo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Turraco is nu in balbezit. Batinelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turraco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baluganti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guaraldi rent richting de bal. Iannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guaraldi rent richting de bal. Guaraldi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Iannoni is nu in balbezit. Iannoni passt de bal zonder na te denken. Faenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaraldi onderschept slim de pass. Guaraldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Levo met een harde bal richting middenveld. Dei kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuboni de bal. Becucci verovert de bal door een tackle van achteren. Becucci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma giovane 47%, Brindisi League 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roma giovane - Brindisi League 0:0

63e minuut.
Desiata geeft een lange en hoge pass. Patanè bereikt de bal nog maar net als eerste. Colusso begaat een overtreding. Colusso krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Desiata kopt de bal weg. Prestifilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Iannoni is nu in balbezit. Iannoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Redavid met een snelle inworp. Klungelig pakt Dei de bal. Dei geeft een lange en hoge pass. Guaraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaraldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Redavid met een sublieme pass. Iannoni is nu in balbezit. Iannoni passt de bal in één keer door. Guaraldi is nu in balbezit. Guaraldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Colusso rent richting de bal. Colusso geeft de bal voor. Klungelig pakt Bardoni de bal. Guaraldi is nu in balbezit. Guaraldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roma giovane 63%, Brindisi League 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roma giovane - Brindisi League 0:0