Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunsuna FC Fuffese
tata Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
8% Spel op eigen helft 92%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 17.4
solid Schieten poor
formidable Passen poor
good Verdedigen weak


10e minuut.
Inworp. Garzon met een snelle inworp. Oliva speelt de bal door. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sisinno speelt de bal door. Garzon rent richting de bal. Garzon probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Facchielli rent richting de bal. De Rubeis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Facchielli raakt geblesseerd tijdens het duel. Facchielli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Fuffese 1:0

17e minuut.
Garzon is nu in balbezit. Garzon geeft de bal voor. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. De Rubeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi onderschept slim de pass. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Boscariolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garzon neemt de hoekschop. Facchielli springt en kopt de bal. Boscariolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Sisinno met een snelle inworp. Garzon rent richting de bal. Garzon geeft de bal voor. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Pellé met een snelle inworp. Oliva speelt de bal door. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Fuffese 2:0

25e minuut.
Garzon passt de bal met de wreef. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi passt de bal met de wreef. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi speelt de bal door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel. Boscariolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Fuffese 3:0

27e minuut.
Momolo probeert naar een medespeler te passen. Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé probeert naar een medespeler te passen. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva speelt de bal door. Klungelig pakt Bagnaschi de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. De Rubeis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pellé passt de bal in één keer door. Boscariolo probeert naar een medespeler te passen. Sardelas kopt de bal weg. Garzon rent richting de bal. Garzon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boscariolo probeert naar een medespeler te passen. Mazzolo kopt de bal weg. Oggionni probeert de bal aan de voet te houden. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fragapane is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva speelt de bal door. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Facchielli passt de bal met de wreef. Bagnaschi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fragapane. Fragapane krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sisinno probeert naar een medespeler te passen. Pellé is nu in balbezit. Pellé passt de bal zonder na te denken. Facchielli rent richting de bal. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Boscariolo trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pellé met een snelle inworp. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Boscariolo bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Garzon met de inworp. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 11%, Fuffese 89%.
Sunsuna FC - Fuffese 3:0

46e minuut.
Sisinno rent richting de bal. Sisinno met een sublieme pass. Daar is Garzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garzon geeft een hoge lob. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Fuffese 4:0

48e minuut.
Pellé rent richting de bal. Pellé geeft een lange en hoge pass. De Rubeis kopt de bal weg. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Boscariolo bokst de bal weg.

50e minuut.
Pellé passt de bal met de wreef. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli passt de bal in één keer door. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Fuffese 5:0

50e minuut.
Mazzolo heeft problemen om de bal te vangen. Sardelas met een sublieme pass. Angarone is nu in balbezit. Facchielli onderschept slim de pass. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Momolo met een sublieme pass. Pellé rent richting de bal. Pellé passt de bal in één keer door. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bagnaschi passt de bal in één keer door. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Facchielli de bal. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Fuffese 6:0

56e minuut.
Facchielli heeft problemen om de bal te vangen. Angarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bagnaschi de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Fuffese 7:0

57e minuut.
Bagnaschi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melpi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé speelt de bal door. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zanardo de bal onder controle te krijgen. Boscariolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Garzon passt de bal met de wreef. Sisinno geeft een hoge lob. Melpi kopt de bal weg. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Garzon speelt de bal door. Melpi rent richting de bal. Melpi haalt uit met een fantastische trap. De Rubeis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Garzon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva speelt de bal door. Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Momolo rent richting de bal. Momolo met een sublieme pass. Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé geeft de bal voor. Melpi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Garzon neemt de hoekschop. Pellé rent richting de bal. Pellé passt de bal met de wreef. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pellé met een sublieme pass. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva passt de bal met de wreef. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Rubeis heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pellé neemt de hoekschop. Facchielli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pellé zal de hoekschop nemen. Facchielli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Oliva speelt de bal door. Klungelig pakt Garzon de bal. Garzon met een sublieme pass. Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Garzon met een snelle inworp. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Facchielli is nu in balbezit. Melpi rent richting de bal. Melpi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass. Melpi is nu in balbezit. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon speelt de bal door. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 5%, Fuffese 95%.
Sunsuna FC - Fuffese 7:0