Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabriella dell club Dragonss
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Giallombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallombardo schiet op doel. Tarenzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scafidi zal de hoekschop nemen. Mengacci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dimonte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinni onderschept slim de pass. Sisinni probeert naar een medespeler te passen. Fossaceca rent richting de bal. Fossaceca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Plataroti geeft een lange en hoge pass. Razzo is nu in balbezit. Becchere onderschept slim de pass. Becchere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Patirani passt de bal in één keer door. Scafidi is nu in balbezit. Fonte begaat een overtreding. Fonte krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zeppillo met een sublieme pass. Giallombardo rent richting de bal. Perat begaat een overtreding. Perat krijgt een gele kaart. Giallombardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Trincea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Becchere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becchere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gabriella dell club - Dragonss 1:0

37e minuut.
Perat met een sublieme pass. Daar is Fossaceca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trincea onderschept slim de pass. Almanno verovert de bal door een tackle van achteren. Almanno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Patirani is nu in balbezit. Almanno is nu in balbezit. Trincea maakt een afschuwelijke overtreding. Trincea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Bragaglia met een harde bal richting middenveld. Giallombardo is nu in balbezit. Tarenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tarenzi met een sublieme pass. Almanno rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gabriella dell club - Dragonss 1:1

43e minuut.
Becchere passt de bal met de wreef. Dimonte is nu in balbezit. Dimonte passt de bal zonder na te denken. Giallombardo is nu in balbezit. Giallombardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabriella dell club 47%, Dragonss 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gabriella dell club - Dragonss 1:1

52e minuut.
Almanno speelt de bal door. Fossaceca is nu in balbezit. Fossaceca passt de bal zonder na te denken. Sisinni is nu in balbezit. Sisinni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabriella dell club 60%, Dragonss 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gabriella dell club - Dragonss 1:1