Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragonss gabriella dell club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Addatio is nu in balbezit. Iuculano verovert de bal door een tackle van achteren. Tarenzi begaat een overtreding. Tarenzi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Giallombardo is nu in balbezit. Giallombardo probeert naar een medespeler te passen. Iuculano rent richting de bal. Giallombardo rent richting de bal. Giallombardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iuculano met een snelle inworp. Scafidi is nu in balbezit. Scafidi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonss - gabriella dell club 0:1

25e minuut.
Addatio bereikt de bal nog maar net als eerste. Addatio geeft een hoge lob. Lovera is nu in balbezit. Sisinni verovert de bal door een tackle van achteren. Sisinni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Bragaglia trapt de bal weg van het doel. Zeppillo kopt de bal weg. Addatio rent richting de bal. Addatio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragonss - gabriella dell club 1:1

33e minuut.
Trincea onderschept slim de pass. Trincea speelt de bal door. Quadrelli rent richting de bal. Fossaceca is nu in balbezit. Fossaceca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonss 57%, gabriella dell club 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragonss - gabriella dell club 1:1

48e minuut.
Dainesi rent richting de bal. Perat is nu in balbezit. Perat speelt de bal door. Addatio rent richting de bal. Addatio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sisinni onderschept slim de pass. Sisinni passt de bal met de wreef. Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Patirani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonss - gabriella dell club 2:1

64e minuut.
Sisinni met de inworp. Addatio is nu in balbezit. Iuculano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iuculano krijgt een gele kaart. Addatio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Addatio neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonss - gabriella dell club 3:1

76e minuut.
Addatio passt de bal met de wreef. Patirani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fossaceca zijn tegenspeler op de grond. Fossaceca krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Perat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giallombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallombardo passt de bal in één keer door. Becchere bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Addatio rent richting de bal. Addatio passt de bal zonder na te denken. Sisinni speelt de bal door. Fossaceca rent richting de bal. Fossaceca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonss 46%, gabriella dell club 54%.
Dragonss - gabriella dell club 3:1