Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunsuna FC ASDLAZIO
tata Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
9% Spel op eigen helft 91%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 15.6
solide Schieten zwak
formidabel Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Pellé kopt de bal weg. Maggi is nu in balbezit. Facchielli verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Belluzzi rent richting de bal. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi passt de bal met de wreef. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gaddorti geeft een hoge lob. Formato rent richting de bal. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Ganora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Momolo geeft de bal voor. Facchielli kopt de bal weg. Pellé rent richting de bal. Pellé geeft een lange en hoge pass. Bagnaschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Guazzoni kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sisinno met de inworp. Pellé rent richting de bal. Pellé geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krizmanić probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi met een sublieme pass. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Ganora bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Formato de bal. Belluzzi is nu in balbezit. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Ganora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 2:0

17e minuut.
Krizmanić geeft de bal voor. Bagnaschi controleert de bal met de borst. Formato is nu in balbezit. Facchielli onderschept slim de pass. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 3:0

19e minuut.
Sisinno probeert naar een medespeler te passen. Facchielli rent richting de bal. Facchielli speelt de bal door. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Garzon met de inworp. Krizmanić speelt de bal door. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. Daar is Formato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krizmanić neemt de hoekschop. Facchielli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi passt de bal in één keer door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. Ganora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 4:0

25e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. Facchielli rent richting de bal. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel. Acciaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krizmanić zal de hoekschop nemen. Facchielli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi met een sublieme pass. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. Ganora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ganora speelt de bal door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sisinno speelt de bal door. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maggi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Facchielli raakt geblesseerd tijdens het duel. Oliva komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pellé passt de bal met de wreef. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli passt de bal in één keer door. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Formato de bal. Formato probeert naar een medespeler te passen. Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić geeft de bal voor. Facchielli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Krizmanić onderschept slim de pass. Krizmanić speelt de bal door. Oliva speelt de bal door. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Krizmanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva speelt de bal door. Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić draait met de bal, schiet en ... Ganora bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pellé neemt de hoekschop. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 13%, ASDLAZIO 87%.
Sunsuna FC - ASDLAZIO 4:0

47e minuut.
Bagnaschi kopt de bal weg. Krizmanić is nu in balbezit. Krizmanić met een sublieme pass. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Bagnaschi passt de bal zonder na te denken. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva passt de bal in één keer door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 5:0

49e minuut.
Oliva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krizmanić de bal. Krizmanić speelt de bal door. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 6:0

55e minuut.
Ganora met een harde bal richting middenveld. Guazzoni geeft de bal voor. Sprela kopt de bal weg. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 7:0

58e minuut.
Garzon passt de bal met de wreef. Krizmanić rent richting de bal. Krizmanić met een sublieme pass. Klungelig pakt Facchielli de bal. Facchielli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé geeft een lange en hoge pass. Facchielli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Facchielli passt de bal zonder na te denken. Pellé is nu in balbezit. Pellé schiet op doel. Ganora probeert wanhopig de bal te grijpen. Acciaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 8:0

67e minuut.
Pellé rent richting de bal. Pellé geeft een lange en hoge pass. Bagnaschi heeft problemen om de bal te vangen. Facchielli rent richting de bal. Facchielli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bagnaschi passt de bal zonder na te denken. Krizmanić is nu in balbezit. Krizmanić geeft de bal voor. Facchielli rent richting de bal. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 9:0

72e minuut.
Acciaro trapt de bal weg. Momolo kopt de bal weg. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 10:0

76e minuut.
Garzon met een sublieme pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 11:0

78e minuut.
Maggi is nu in balbezit. Maggi passt de bal in één keer door. Formato met een sublieme pass. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Ganora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Garzon passt de bal zonder na te denken. Oliva speelt de bal door. Krizmanić geeft de bal voor. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 12:0

83e minuut.
Pellé passt de bal met de wreef. Oliva speelt de bal door. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Ganora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Facchielli rent richting de bal. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 13:0

88e minuut.
Krizmanić passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi passt de bal met de wreef. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 14:0

90e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een hoge lob. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Ganora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - ASDLAZIO 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 4%, ASDLAZIO 96%.
Sunsuna FC - ASDLAZIO 15:0