Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beng Dragonss
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Perat verovert de bal door een tackle van achteren. Perat passt de bal met de wreef. Fossaceca is nu in balbezit. Fossaceca haalt uit met een fantastische trap. Lama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Dragonss 0:1

16e minuut.
Tarenzi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Servili de bal onder controle te krijgen. Fossaceca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fossaceca krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dainesi passt de bal in één keer door. Addatio rent richting de bal. Addatio passt de bal in één keer door. Fossaceca rent richting de bal. Fossaceca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Astillero rent richting de bal. Astillero passt de bal zonder na te denken. Riso rent richting de bal. Cassina rent richting de bal. Cassina schiet op doel. Mengacci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beng 52%, Dragonss 48%.
beng - Dragonss 0:1

50e minuut.
Sisinni geeft een hoge lob. Daar is Alaimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeppillo is nu in balbezit. Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Addatio bereikt de bal nog maar net als eerste. Canciani verovert de bal door een tackle van achteren. Canciani geeft een hoge lob. Riso rent richting de bal. Riso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
beng - Dragonss 1:1

61e minuut.
Addatio passt de bal zonder na te denken. Fossaceca is nu in balbezit. Zecchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca verovert de bal door een tackle van achteren. Fossaceca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Addatio probeert naar een medespeler te passen. Canciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca verovert de bal door een tackle van achteren. Fossaceca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Dragonss 1:2

79e minuut.
Tarenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarenzi geeft de bal voor. Daar is Canciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossaceca rent richting de bal. Fossaceca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Servili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarenzi rent richting de bal. Tarenzi met een sublieme pass. Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Denovellis trapt de bal weg. Perat met een sublieme pass. Daar is Addatio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Addatio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Dragonss 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beng 59%, Dragonss 41%.
beng - Dragonss 1:3