Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunsuna FC Winnions
tata Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
5% Spel op eigen helft 95%
62 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 16.5
solide Schieten zwak
formidabel Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Pellé rent richting de bal. Pellé geeft een lange en hoge pass. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 1:0

7e minuut.
Facchielli onderschept slim de pass. Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 2:0

14e minuut.
Sisinno met een sublieme pass. Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić passt de bal zonder na te denken. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Momolo passt de bal in één keer door. Pellé geeft de bal voor. Daar is Perugino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 3:0

22e minuut.
Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen. Perugino heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Abbondio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sisinno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinno geeft een lange en hoge pass. Pellé rent richting de bal. Pellé geeft een hoge lob. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pellé speelt de bal door. Facchielli controleert de bal met de borst. Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bagnaschi is nu in balbezit. Urbini probeert naar een medespeler te passen. Donets kopt de bal weg. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Perugino de bal. Pudda rent richting de bal. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 4:0

35e minuut.
Sisinno speelt de bal door. Krizmanić rent richting de bal. Krizmanić speelt de bal door. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Abbondio de bal. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een hoge lob. Facchielli controleert de bal met de borst. Facchielli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli passt de bal in één keer door. Mureddu onderschept slim de pass. Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Facchielli schiet op doel. Daar is Pudda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel. Urbini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Abbondio rent richting de bal. Facchielli verovert de bal door een tackle van achteren. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 5:0

43e minuut.
Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Corongiu de bal onder controle te krijgen. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bagnaschi geeft een hoge lob. Pellé is nu in balbezit. Pellé passt de bal in één keer door. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 5%, Winnions 95%.
Sunsuna FC - Winnions 5:0

47e minuut.
Perugino is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 6:0

50e minuut.
Bagnaschi schiet op doel. Abbondio probeert de bal aan de voet te houden. Krizmanić geeft een hoge lob. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Urbini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Momolo met een sublieme pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een lange en hoge pass. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva onderschept slim de pass. Oliva passt de bal in één keer door. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel. Urbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 7:0

54e minuut.
Facchielli is nu in balbezit. Oliva rent richting de bal. Facchielli is nu in balbezit. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Urbini bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bagnaschi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krizmanić de bal. Krizmanić geeft de bal voor. Facchielli springt en kopt de bal. Pudda onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Periovizza probeert naar een medespeler te passen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Facchielli rent richting de bal. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 8:0

59e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva speelt de bal door. Bagnaschi heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Facchielli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Facchielli kopt de bal weg. Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé geeft een hoge lob. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 9:0

64e minuut.
Krizmanić speelt de bal door. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi speelt de bal door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urbini bokst de bal weg.

66e minuut.
Oliva speelt de bal door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 10:0

68e minuut.
Krizmanić passt de bal zonder na te denken. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva geeft een lange en hoge pass. Pellé rent richting de bal. Pellé schiet op doel. Urbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Periovizza heeft problemen om de bal te vangen. Facchielli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 11:0

70e minuut.
Abbondio trapt de bal weg van het doel. Sisinno kopt de bal weg. Krizmanić is nu in balbezit. Krizmanić geeft een hoge lob. Facchielli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 12:0

72e minuut.
Pellé passt de bal zonder na te denken. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Donets passt de bal in één keer door. Krizmanić rent richting de bal. Krizmanić geeft de bal voor. Facchielli springt en kopt de bal. Urbini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 13:0

76e minuut.
Daar is Krizmanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizmanić passt de bal met de wreef. Bagnaschi met een sublieme pass. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 14:0

77e minuut.
Pellé heeft problemen om de bal te vangen. Pellé speelt de bal door. Momolo is nu in balbezit. Momolo geeft een lange en hoge pass. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

79e minuut.
Pudda kopt de bal weg. Klungelig pakt Perugino de bal. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 15:0

82e minuut.
Abbondio geeft de bal voor. Sisinno kopt de bal weg. Perugino heeft problemen om de bal te vangen. Oliva geeft een hoge lob. Facchielli springt en kopt de bal. Paal!

84e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Bagnaschi is nu in balbezit. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Urbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Winnions 16:0

87e minuut.
Pellé passt de bal met de wreef. Facchielli rent richting de bal. Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Facchielli de bal. Urbini probeert naar een medespeler te passen. Legnano kopt de bal weg. Bagnaschi probeert de bal aan de voet te houden. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urbini trapt de bal weg van het doel. Pellé kopt de bal weg. Klungelig pakt Facchielli de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 5%, Winnions 95%.
Sunsuna FC - Winnions 16:0