Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnions Sunsuna FC
Normal Tactiek tata
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 50
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten solide
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Garzon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva speelt de bal door. Bagnaschi probeert naar een medespeler te passen. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Garzon passt de bal zonder na te denken. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:1

6e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Abbondio controleert de bal met de borst. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:2

9e minuut.
Pellé met de inworp. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi rent richting de bal. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pudda trapt de bal weg van het doel. Oliva kopt de bal weg. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Amodio is nu in balbezit. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi met een sublieme pass. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:3

21e minuut.
Pellé kopt de bal weg. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli rent richting de bal. Facchielli schiet op doel. Urbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:4

25e minuut.
Periovizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Garzon rent richting de bal. Garzon geeft de bal voor. Urbini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Periovizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva geeft de bal voor. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:5

32e minuut.
Sisinno kopt de bal weg. Garzon is nu in balbezit. Garzon geeft de bal voor. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Urbini bokst de bal weg. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel. Urbini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pudda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Momolo met een sublieme pass. Pellé is nu in balbezit. Pellé passt de bal in één keer door. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pellé kopt de bal weg. Facchielli is nu in balbezit. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:6

37e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Facchielli rent richting de bal. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel. Urbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:7

41e minuut.
Boris kopt de bal weg. Pellé is nu in balbezit. Pellé heeft problemen om de bal te vangen. Pellé geeft een lange en hoge pass. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen. Urbini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amodio heeft problemen om de bal te vangen. Urbini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:8

43e minuut.
Garzon geeft de bal voor. Pudda controleert de bal met de borst. Periovizza rent richting de bal. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnions 89%, Sunsuna FC 11%.
Winnions - Sunsuna FC 0:8

49e minuut.
Sisinno verovert de bal door een tackle van achteren. Garzon met een sublieme pass. Pudda controleert de bal met de borst. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:9

51e minuut.
Sisinno speelt de bal door. Bagnaschi met een sublieme pass. Oliva speelt de bal door. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bagnaschi schiet op doel. Doeltrap. Urbini met een harde bal richting middenveld. Bagnaschi controleert de bal met de borst. Bagnaschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Momolo kopt de bal weg. Oliva met een sublieme pass. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi schiet op doel. Abbondio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pellé geeft de bal voor. Facchielli heeft problemen om de bal te vangen. Pellé is nu in balbezit. Pellé draait met de bal, schiet en ... Urbini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Garzon geeft de bal voor. Klungelig pakt Pudda de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pellé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garzon kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Urbini bokst de bal weg.

59e minuut.
Bagnaschi is nu in balbezit. Amodio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bagnaschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Facchielli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Urbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:10

62e minuut.
Donets passt de bal in één keer door. Garzon probeert naar een medespeler te passen. Sisinno met een sublieme pass. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pellé is nu in balbezit. Pellé draait met de bal, schiet en ... Urbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:11

64e minuut.
Legnano is nu in balbezit. Donets rent richting de bal. Donets passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:12

68e minuut.
Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé passt de bal met de wreef. Momolo rent richting de bal. Momolo geeft een lange en hoge pass. Garzon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Amodio de bal. Oliva met een sublieme pass. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Urbini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pudda kopt de bal weg. Garzon kan de bal niet met de borst controleren. Garzon passt de bal in één keer door. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Facchielli probeert de bal met de borst te controleren. Facchielli passt de bal met de wreef. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Urbini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:13

75e minuut.
Sisinno met een sublieme pass. Garzon rent richting de bal. Garzon probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Boris kopt de bal weg. Pellé rent richting de bal. Pellé met een sublieme pass. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pellé met een sublieme pass. Facchielli rent richting de bal. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Garzon speelt de bal door. Oliva speelt de bal door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:14

89e minuut.
Garzon kopt de bal weg. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli passt de bal in één keer door. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - Sunsuna FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnions 84%, Sunsuna FC 16%.
Winnions - Sunsuna FC 0:15