Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuffese Dragonss
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Oggionni is nu in balbezit. Sisinni onderschept slim de pass. Sisinni met een sublieme pass. Fossaceca is nu in balbezit. Fossaceca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fragapane is nu in balbezit. Oggionni rent richting de bal. Oggionni speelt de bal door. Mazzolo is nu in balbezit. Mazzolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zanardo verovert de bal door een tackle van achteren. Addatio verovert de bal door een tackle van achteren. Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Addatio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Addatio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Addatio is nu in balbezit. Fossaceca rent richting de bal. Angarone begaat een overtreding. Angarone krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Sisinni passt de bal zonder na te denken. Addatio bereikt de bal nog maar net als eerste. Addatio passt de bal zonder na te denken. Fossaceca rent richting de bal. Fossaceca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuffese - Dragonss 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuffese 44%, Dragonss 56%.
Fuffese - Dragonss 0:1

66e minuut.
Addatio heeft problemen om de bal te vangen. Tarenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarenzi passt de bal met de wreef. Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuffese 58%, Dragonss 42%.
Fuffese - Dragonss 0:1