Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnions ASDLAZIO
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Guarnerio onderschept slim de pass. Guarnerio passt de bal met de wreef. Faggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faggini haalt uit met een fantastische trap. Urbini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Maggi verovert de bal door een tackle van achteren. Maggi geeft een lange en hoge pass. Faggini heeft problemen om de bal te vangen. Guarnerio is nu in balbezit. Guarnerio schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Legnano rent richting de bal. Cannavò met een sublieme pass. Guarnerio rent richting de bal. Faggini is nu in balbezit. Faggini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Maggi kopt de bal weg. Faggini rent richting de bal. Abbondio bereikt de bal nog maar net als eerste. Faggini onderschept slim de pass. Faggini schiet op doel. Urbini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnions - ASDLAZIO 0:1

28e minuut.
Faggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudda rent richting de bal. Pudda speelt de bal door. Faggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faggini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Periovizza passt de bal zonder na te denken. Pedrosa rent richting de bal. Belluzzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belluzzi krijgt een gele kaart. Pedrosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mureddu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pudda rent richting de bal. Pudda passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cannavò zal de hoekschop nemen. Faggini krijgt zijn hoofd ertegen. Urbini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnions 56%, ASDLAZIO 44%.
Winnions - ASDLAZIO 0:1

47e minuut.
Perugino geeft een lange en hoge pass. Boris probeert de bal met de borst te controleren. Acciaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Perugino is nu in balbezit. Boris bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris speelt de bal door. Cimmarusti rent richting de bal. Cimmarusti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Corongiu controleert de bal met de borst. Cannavò onderschept slim de pass. Cannavò met een sublieme pass. Guarnerio is nu in balbezit. Guarnerio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Periovizza rent richting de bal. Pudda bereikt de bal nog maar net als eerste. Periovizza geeft een lange en hoge pass. Boris rent richting de bal. Boris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnions 59%, ASDLAZIO 41%.
Winnions - ASDLAZIO 0:1