Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunsuna FC gabriella dell club
tata Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
5% Spel op eigen helft 95%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten weak
formidable Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Giaccone met een snelle inworp. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva geeft een lange en hoge pass. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Bragaglia bokst de bal weg. Patirani onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 1:0

5e minuut.
Pellé kan de bal niet met de borst controleren. Pellé speelt de bal door. Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Oliva speelt de bal door. Momolo is nu in balbezit. Momolo passt de bal met de wreef. Pellé geeft een lange en hoge pass. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pellé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sisinno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giaccone de bal. Giaccone met een sublieme pass. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giaccone met de inworp. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Bragaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 2:0

13e minuut.
Sisinno met de inworp. Giaccone probeert naar een medespeler te passen. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Patirani de bal. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bragaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone passt de bal in één keer door. Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 3:0

18e minuut.
Becchere met een sublieme pass. Giallombardo heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Facchielli met een sublieme pass. Patirani rent richting de bal. Pellé probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Momolo rent richting de bal. Momolo passt de bal met de wreef. Pellé is nu in balbezit. Pellé schiet op doel. Bragaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Giaccone met een sublieme pass. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi met een sublieme pass. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 4:0

31e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pellé kopt de bal weg. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli passt de bal in één keer door. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 5:0

35e minuut.
Trincea rent richting de bal. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva met een sublieme pass. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi schiet op doel. Bragaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Iuculano is nu in balbezit. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi passt de bal met de wreef. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 6:0

42e minuut.
Facchielli passt de bal in één keer door. Bagnaschi heeft problemen om de bal te vangen. Patirani is nu in balbezit. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Bragaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi schiet op doel. Bragaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Pellé passt de bal in één keer door. Facchielli rent richting de bal. Facchielli passt de bal met de wreef. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Iuculano heeft problemen om de bal te vangen. Iuculano geeft de bal voor. Pellé kopt de bal weg. Klungelig pakt Facchielli de bal. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 5%, gabriella dell club 95%.
Sunsuna FC - gabriella dell club 6:0

50e minuut.
Plataroti rent richting de bal. Facchielli onderschept slim de pass. Facchielli passt de bal met de wreef. Bagnaschi heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi schiet op doel. Bragaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pellé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Facchielli maakt een snoekduik en kopt de bal. Bragaglia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Facchielli maakt een snoekduik en kopt de bal. Bragaglia probeert wanhopig de bal te grijpen. Lovera heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 7:0

53e minuut.
Inworp. Iuculano met een snelle inworp. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi geeft een hoge lob. Patirani heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 8:0

57e minuut.
Pellé speelt de bal door. Klungelig pakt Momolo de bal. Pellé geeft een lange en hoge pass. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Dimonte kopt de bal weg. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal in één keer door. Facchielli rent richting de bal. Facchielli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pellé met een sublieme pass. Facchielli heeft problemen om de bal te vangen. Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Bragaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Pellé rent richting de bal. Pellé passt de bal met de wreef. Iuculano rent richting de bal. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 9:0

65e minuut.
Fearns bereikt de bal nog maar net als eerste. Fearns passt de bal met de wreef. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets geeft een lange en hoge pass. Bagnaschi is nu in balbezit. Paal! Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 10:0

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Plataroti de bal onder controle te krijgen. Pellé is nu in balbezit. Pellé speelt de bal door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patirani speelt de bal door. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel. Bragaglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 11:0

72e minuut.
Bagnaschi passt de bal zonder na te denken. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone passt de bal in één keer door. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Quadrelli is nu in balbezit. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi met een sublieme pass. Facchielli rent richting de bal. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. Bragaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 12:0

76e minuut.
Lovera is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva geeft de bal voor. Facchielli kan de bal niet met de borst controleren. Facchielli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bragaglia met een harde bal richting middenveld. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone geeft een lange en hoge pass. Bragaglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 13:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pellé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva met een sublieme pass. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 14:0

79e minuut.
Facchielli verovert de bal door een tackle van achteren. Pellé is nu in balbezit. Pellé geeft een lange en hoge pass. Facchielli springt en kopt de bal. Bragaglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 15:0

82e minuut.
Giaccone geeft een hoge lob. Facchielli heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Bragaglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 16:0

84e minuut.
Trincea is nu in balbezit. Oliva onderschept slim de pass. Oliva met een sublieme pass. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - gabriella dell club 17:0

88e minuut.
Inworp. Momolo met de inworp. Pellé is nu in balbezit. Pellé geeft een lange en hoge pass. Facchielli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Bragaglia met een harde bal richting middenveld. Pellé kopt de bal weg. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Giaccone passt de bal zonder na te denken. Sisinno is nu in balbezit. Sisinno geeft een hoge lob. Facchielli rent richting de bal. Facchielli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 6%, gabriella dell club 94%.
Sunsuna FC - gabriella dell club 17:0