Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASDLAZIO Dragonss
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Maggi verovert de bal door een tackle van achteren. Maggi geeft een lange en hoge pass. Saladino heeft problemen om de bal te vangen. Faggini rent richting de bal. Faggini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDLAZIO - Dragonss 1:0

45e minuut.
Fossaceca passt de bal zonder na te denken. Zeppillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guazzoni maakt een afschuwelijke overtreding. Guazzoni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 50%, Dragonss 50%.
ASDLAZIO - Dragonss 1:0

47e minuut.
Zeppillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Zeppillo met een snelle inworp. Addatio heeft problemen om de bal te vangen. Addatio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Formato speelt de bal door. Cannavò is nu in balbezit. Cannavò passt de bal zonder na te denken. Faggini rent richting de bal. Faggini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ganora trapt de bal weg van het doel. Prosperi kopt de bal weg. Formato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca onderschept slim de pass. Fossaceca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASDLAZIO - Dragonss 1:1

83e minuut.
Scarafone geeft de bal voor. Fonte is nu in balbezit. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Sisinni is nu in balbezit. Sisinni passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDLAZIO 58%, Dragonss 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASDLAZIO - Dragonss 1:1