Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuffese Winnions
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sardelas is nu in balbezit. Periovizza onderschept slim de pass. Periovizza passt de bal met de wreef. Mazzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lampis geeft een lange en hoge pass. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corongiu. Corongiu krijgt een gele kaart. Bertoldo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Sardelas rent richting de bal. Periovizza is nu in balbezit. Sardelas verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzolo rent richting de bal. Mazzolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuffese - Winnions 1:0

34e minuut.
Periovizza verovert de bal door een tackle van achteren. Sardelas verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzolo rent richting de bal. Mazzolo draait met de bal, schiet en ... Abbondio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Corongiu speelt de bal door. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo geeft een hoge lob. Sardelas rent richting de bal. Sardelas met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuffese 31%, Winnions 69%.
Fuffese - Winnions 1:0

75e minuut.
Mureddu rent richting de bal. Mureddu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Periovizza de bal. Sardelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardelas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mureddu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornara met de inworp. Sardelas is nu in balbezit. Sardelas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuffese - Winnions 2:0

83e minuut.
Fragapane verovert de bal door een tackle van achteren. Mureddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureddu passt de bal met de wreef. Mazzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo geeft een hoge lob. Daar is Pudda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzolo is nu in balbezit. Mazzolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuffese 48%, Winnions 52%.
Fuffese - Winnions 2:0