Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunsuna FC beng
tata Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
7% Spel op eigen helft 93%
64 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 14.2
good Schieten poor
formidable Passen hopeless
good Verdedigen poor


3e minuut.
Pellé passt de bal zonder na te denken. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli geeft een lange en hoge pass. Bagnaschi krijgt zijn hoofd ertegen. Zecchin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Krizmanić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pellé rent richting de bal. Pellé passt de bal in één keer door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Livori rent richting de bal. Pellé onderschept slim de pass. Pellé passt de bal in één keer door. Facchielli rent richting de bal. Facchielli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Denovellis de bal. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pellé geeft de bal voor. Bagnaschi controleert de bal met de borst. Facchielli rent richting de bal. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 1:0

6e minuut.
Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli passt de bal met de wreef. Krizmanić speelt de bal door. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Facchielli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Krizmanić rent richting de bal. Krizmanić geeft de bal voor. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 2:0

13e minuut.
Pellé is nu in balbezit. Pellé speelt de bal door. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 3:0

14e minuut.
Pellé passt de bal zonder na te denken. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal met de wreef. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 4:0

15e minuut.
Facchielli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melpi komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Oliva speelt de bal door. Melpi is nu in balbezit. Melpi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Denovellis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 5:0

17e minuut.
Servili is nu in balbezit. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi passt de bal met de wreef. Melpi rent richting de bal. Melpi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Melpi de bal. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pellé passt de bal in één keer door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Melpi de bal. Melpi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 6:0

28e minuut.
Krizmanić geeft een lange en hoge pass. Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi schiet op doel. Denovellis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 7:0

29e minuut.
Melpi is nu in balbezit. Melpi passt de bal zonder na te denken. Pellé is nu in balbezit. Pellé geeft een lange en hoge pass. Melpi springt en kopt de bal. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 8:0

30e minuut.
Alaimo rent richting de bal. Alaimo speelt de bal door. Zecchin is nu in balbezit. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Krizmanić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melpi de bal. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Denovellis probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Servili rent richting de bal. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi passt de bal zonder na te denken. Melpi rent richting de bal. Melpi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Klungelig pakt Pellé de bal. Pellé geeft de bal voor. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi passt de bal zonder na te denken. Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi haalt uit met een fantastische trap. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pellé neemt de hoekschop. Krizmanić kopt de bal weg. Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Momolo neemt vlug de vrije trap. Bagnaschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Denovellis de bal. Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zecchin rent richting de bal. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 9:0

45e minuut.
Petriş met een sublieme pass. Oliva speelt de bal door. Zecchin is nu in balbezit. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 7%, beng 93%.
Sunsuna FC - beng 9:0

46e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi passt de bal in één keer door. Melpi is nu in balbezit. Melpi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi speelt de bal door. Melpi rent richting de bal. Melpi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Denovellis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pellé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Momolo verovert de bal door een tackle van achteren. Melpi is nu in balbezit. Melpi passt de bal met de wreef. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Melpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Servili rent richting de bal. Bagnaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagnaschi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zecchin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Canciani geeft de bal voor. Goretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinno onderschept slim de pass. Sisinno geeft een lange en hoge pass. Melpi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 10:0

66e minuut.
Sisinno met de inworp. Krizmanić rent richting de bal. Krizmanić speelt de bal door. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić geeft een hoge lob. Denovellis is nu in balbezit. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 11:0

75e minuut.
Krizmanić passt de bal in één keer door. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi passt de bal zonder na te denken. Daar is Melpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melpi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. Pellé met een sublieme pass. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi schiet op doel. Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 12:0

78e minuut.
Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Lama speelt de bal door. Krizmanić kopt de bal weg. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi speelt de bal door. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi draait met de bal, schiet en ... Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé geeft een lange en hoge pass. Krizmanić geeft een lange en hoge pass. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Canciani is nu in balbezit. Krizmanić verovert de bal door een tackle van achteren. Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 13:0

83e minuut.
Bagnaschi heeft problemen om de bal te vangen. Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić geeft een lange en hoge pass. Melpi is nu in balbezit. Melpi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krizmanić geeft een hoge lob. Melpi is nu in balbezit. Bagnaschi rent richting de bal. Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Krizmanić met een snelle inworp. Oliva speelt de bal door. Bagnaschi heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 14:0

87e minuut.
Melpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melpi passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi schiet op doel. Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - beng 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 7%, beng 93%.
Sunsuna FC - beng 15:0