Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beng Sunsuna FC
Normal Tactiek tata
35% Balbezit 65%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 51.9
slecht Schieten goed
hopeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli passt de bal in één keer door. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lama trapt de bal weg van het doel. Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé geeft de bal voor. Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:1

7e minuut.
Bagnaschi is nu in balbezit. Oliva rent richting de bal. Cusimano rent richting de bal. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Krizmanić neemt de hoekschop. Pellé met een sublieme pass. Oliva met een sublieme pass. Klungelig pakt Bagnaschi de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:2

12e minuut.
Pellé speelt de bal door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusimano bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Facchielli krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pellé rent richting de bal. Pellé met een sublieme pass. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić geeft de bal voor. Klungelig pakt Bagnaschi de bal. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lama trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oliva de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi rent richting de bal. Facchielli rent richting de bal. Facchielli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sisinno probeert naar een medespeler te passen. Oliva rent richting de bal. Oliva speelt de bal door. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi schiet op doel. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli rent richting de bal. Bagnaschi rent richting de bal. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:3

26e minuut.
Pellé speelt de bal door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bagnaschi de bal. Bagnaschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Fearns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellé is nu in balbezit. Pellé passt de bal in één keer door. Bagnaschi is nu in balbezit. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... Lama bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Canciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić onderschept slim de pass. Krizmanić met een sublieme pass. Facchielli rent richting de bal. Facchielli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:4

38e minuut.
Oliva passt de bal met de wreef. Facchielli rent richting de bal. Facchielli passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Lama bokst de bal weg.

40e minuut.
Bagnaschi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Facchielli de bal onder controle te krijgen. Servili rent richting de bal. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pellé zal de hoekschop nemen. Krizmanić maakt een snoekduik en kopt de bal. Servili heeft problemen om de bal te vangen. Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal in één keer door. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli draait met de bal, schiet en ... Lama probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cusimano geeft de bal voor. Krizmanić kan de bal niet met de borst controleren. Krizmanić probeert naar een medespeler te passen. Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lama trapt de bal weg van het doel. Krizmanić kopt de bal weg. Klungelig pakt Bagnaschi de bal. Bagnaschi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zecchin de bal onder controle te krijgen. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beng 93%, Sunsuna FC 7%.
beng - Sunsuna FC 0:4

48e minuut.
Bagnaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krizmanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizmanić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Daar is Facchielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva speelt de bal door. Bagnaschi is nu in balbezit. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Donets verovert de bal door een tackle van achteren. Donets probeert naar een medespeler te passen. Krizmanić speelt de bal door. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:5

59e minuut.
Bagnaschi rent richting de bal. Cusimano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi schiet op doel. Denovellis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krizmanić zal de hoekschop nemen. Pellé springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:6

63e minuut.
Krizmanić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giaccone komt het veld opgelopen. Momolo met een snelle inworp. Pellé geeft een hoge lob. Facchielli rent richting de bal. Facchielli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:7

68e minuut.
Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bagnaschi de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:8

72e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Bagnaschi is nu in balbezit. Zecchin rent richting de bal. Bagnaschi onderschept slim de pass. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:9

76e minuut.
Giaccone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva geeft de bal voor. Pellé kan de bal niet met de borst controleren. Pellé haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Denovellis de bal onder controle te krijgen. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Fearns heeft problemen om de bal te vangen. Fearns probeert naar een medespeler te passen. Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé geeft een lange en hoge pass. Denovellis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lama met een sublieme pass. Pellé kopt de bal weg. Oliva met een sublieme pass. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lama met een harde bal richting middenveld. Daar is Bagnaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Denovellis probeert naar een medespeler te passen. Oliva kopt de bal weg. Cusimano heeft problemen om de bal te vangen. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Livori is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Momolo met een snelle inworp. Pellé is nu in balbezit. Pellé geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Momolo kopt de bal weg. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pellé kopt de bal weg. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal zonder na te denken. Bagnaschi rent richting de bal. Bagnaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beng - Sunsuna FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beng 93%, Sunsuna FC 7%.
beng - Sunsuna FC 0:10