Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARCO SBOLGI ASD ALBALANGA
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 34.8
hopeloos Schieten solide
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trott met een sublieme pass. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera draait met de bal, schiet en ... Raparelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCO SBOLGI - ASD ALBALANGA 0:1

8e minuut.
Zumbo is nu in balbezit. Zumbo geeft de bal voor. Furegon is nu in balbezit. Tlaga verovert de bal door een tackle van achteren. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Raparelli bokst de bal weg.

11e minuut.
Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Robbia de bal onder controle te krijgen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Alcázar kopt de bal weg. Furegon bereikt de bal nog maar net als eerste. Furegon geeft een lange en hoge pass. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Buccetti heeft problemen om de bal te vangen. Hámos rent richting de bal. Hámos passt de bal zonder na te denken. Garziera rent richting de bal. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Raparelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Furegon heeft problemen om de bal te vangen. Garziera is nu in balbezit. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Raparelli bokst de bal weg.

22e minuut.
Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos verovert de bal door een tackle van achteren. Hámos met een sublieme pass. Garziera rent richting de bal. Garziera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Rancati is nu in balbezit. Muscă onderschept slim de pass. Muscă met een sublieme pass. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Garziera is nu in balbezit. Vittoriello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garziera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garziera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Raparelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCO SBOLGI - ASD ALBALANGA 0:2

33e minuut.
Furegon onderschept slim de pass. Furegon geeft een hoge lob. Muscă speelt de bal door. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Raparelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Vanni is nu in balbezit. Vanni speelt de bal door. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga schiet op doel. Raparelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Vittoriello rent richting de bal. Vittoriello geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zumbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muscă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hámos is nu in balbezit. Hámos met een sublieme pass. Garziera rent richting de bal. Muscă is nu in balbezit. Muscă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 61%, ASD ALBALANGA 39%.
MARCO SBOLGI - ASD ALBALANGA 0:2

48e minuut.
Raparelli probeert naar een medespeler te passen. Rancati kopt de bal weg. Del Popolo is nu in balbezit. Vanni is nu in balbezit. Vanni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tlaga met een snelle inworp. Hámos probeert de bal met de borst te controleren. Furegon rent richting de bal. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Furegon rent richting de bal. Alcázar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavazzini. Cavazzini krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Del Popolo rent richting de bal. Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanni rent richting de bal. Vanni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Cavazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Cavazzini probeert naar een medespeler te passen. Garziera is nu in balbezit. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Vittoriello probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 47%, ASD ALBALANGA 53%.
MARCO SBOLGI - ASD ALBALANGA 0:2