Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I chimici italiaaaaaaaa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Canotto rent richting de bal. Alioti verovert de bal door een tackle van achteren. Alioti met een sublieme pass. Di Minenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Minenna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Martellini trapt de bal weg van het doel. Anselmo kopt de bal weg. Alioti is nu in balbezit. Di Minenna is nu in balbezit. Di Minenna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Alioti kopt de bal weg. Biadico probeert naar een medespeler te passen. Mecchia heeft problemen om de bal te vangen. Di Minenna rent richting de bal. Di Minenna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Martellini met een harde bal richting middenveld. Bitetto kopt de bal weg. Di Minenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Minenna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Martellini probeert naar een medespeler te passen. Bitetto kopt de bal weg. Biliotti heeft problemen om de bal te vangen. Di Minenna rent richting de bal. Di Minenna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - italiaaaaaaaa 0:1

30e minuut.
Canotto probeert naar een medespeler te passen. Anselmo is nu in balbezit. Met opzet legt Pagni zijn tegenspeler op de grond. Pagni is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Anselmo passt de bal zonder na te denken. Martini rent richting de bal. Martini passt de bal zonder na te denken. Di Minenna is nu in balbezit. Di Minenna draait met de bal, schiet en ... Martellini bokst de bal weg.

41e minuut.
Canotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alioti. Canotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Canotto met een snel genomen vrije trap. Daar is Verrazzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assennato rent richting de bal. Assennato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I chimici - italiaaaaaaaa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I chimici 64%, italiaaaaaaaa 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I chimici - italiaaaaaaaa 1:1

47e minuut.
Biliotti speelt de bal door. Bitetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetto passt de bal in één keer door. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - italiaaaaaaaa 1:2

49e minuut.
Spadanuda is nu in balbezit. Anselmo is nu in balbezit. Anselmo passt de bal met de wreef. Assennato is nu in balbezit. Assennato schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Daar is Di Minenna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canotto is nu in balbezit. Alioti rent richting de bal. Canotto verovert de bal door een tackle van achteren. Canotto geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Anselmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato is nu in balbezit. Bitetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bitetto krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Biliotti speelt de bal door. Giacone rent richting de bal. Giacone passt de bal zonder na te denken. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato haalt uit met een fantastische trap. Montagnana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cudini is nu in balbezit. Cudini passt de bal met de wreef. Di Minenna rent richting de bal. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioti schiet op doel. Martellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I chimici 36%, italiaaaaaaaa 64%.
I chimici - italiaaaaaaaa 1:2