Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michi Società Sportiva Millo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Rossello met een sublieme pass. Ducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducci passt de bal in één keer door. Menico bereikt de bal nog maar net als eerste. Menico schiet op doel. Bellettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zingaro kopt de bal weg. Giarrizzo rent richting de bal. Giarrizzo probeert naar een medespeler te passen. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Giarrizzo passt de bal zonder na te denken. De Filippis is nu in balbezit. De Filippis passt de bal met de wreef. Menico is nu in balbezit. Menico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 64%, Società Sportiva Millo 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Michi - Società Sportiva Millo 0:0

55e minuut.
Giubbi passt de bal zonder na te denken. Ramaioli heeft problemen om de bal te vangen. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - Società Sportiva Millo 1:0

65e minuut.
Bascapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzese onderschept slim de pass. Bruzzese passt de bal zonder na te denken. Giubbi is nu in balbezit. Giubbi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De Filippis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abbaticchio. De Filippis raakt geblesseerd tijdens het duel. Rossello met een snel genomen vrije trap. Menico is nu in balbezit. Menico draait met de bal, schiet en ... Bellettini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Michi - Società Sportiva Millo 1:1

72e minuut.
Bruzzese geeft een lange en hoge pass. Zingaro probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Martorini de bal onder controle te krijgen. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giubbi rent richting de bal. Martorini is nu in balbezit. Giubbi verovert de bal door een tackle van achteren. Giubbi draait met de bal, schiet en ... Budo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Michi - Società Sportiva Millo 2:1

90e minuut.
Morisco met de inworp. De Filippis is nu in balbezit. Abbaticchio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Filippis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. De Filippis neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Michi - Società Sportiva Millo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michi 50%, Società Sportiva Millo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Michi - Società Sportiva Millo 2:2