Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciannelli Team ASD ALBALANGA
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 35.1
waardeloos Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Bertosso de bal. Tlaga verovert de bal door een tackle van achteren. Tlaga passt de bal zonder na te denken. Garziera heeft problemen om de bal te vangen. Garziera draait met de bal, schiet en ... Demonte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Garziera heeft problemen om de bal te vangen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - ASD ALBALANGA 0:1

16e minuut.
Trott geeft een lange en hoge pass. Tlaga kopt de bal weg. Denaro heeft problemen om de bal te vangen. Garziera is nu in balbezit. Garziera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Demonte met een harde bal richting middenveld. Trott kopt de bal weg. Pietrantuono met een sublieme pass. Bertosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mazzolari passt de bal zonder na te denken. Daar is Trott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trott passt de bal met de wreef. Garziera rent richting de bal. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Trott passt de bal met de wreef. Hámos is nu in balbezit. Hámos passt de bal zonder na te denken. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Tlaga de bal. Tlaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Garziera de bal. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - ASD ALBALANGA 0:2

39e minuut.
Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Tlaga rent richting de bal. Tlaga geeft een lange en hoge pass. Garziera springt en kopt de bal. Paal!

44e minuut.
Zumbo rent richting de bal. Costellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muscă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 53%, ASD ALBALANGA 47%.
Ciannelli Team - ASD ALBALANGA 0:2

49e minuut.
Trott is nu in balbezit. Trott passt de bal in één keer door. Daar is Garziera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel. Demonte bokst de bal weg.

59e minuut.
Tlaga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muscă de bal. Muscă passt de bal zonder na te denken. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - ASD ALBALANGA 0:3

65e minuut.
Tlaga passt de bal in één keer door. Hámos is nu in balbezit. Hámos probeert naar een medespeler te passen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă passt de bal zonder na te denken. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera is nu in balbezit. Garziera schiet op doel. Demonte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pietrantuono probeert naar een medespeler te passen. Matúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matúz met een sublieme pass. Garziera rent richting de bal. Garziera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mantega bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantega geeft een hoge lob. Garziera rent richting de bal. Garziera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Garziera is nu in balbezit. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - ASD ALBALANGA 0:4

90e minuut.
Costellano rent richting de bal. Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă passt de bal met de wreef. Garziera is nu in balbezit. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Demonte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 59%, ASD ALBALANGA 41%.
Ciannelli Team - ASD ALBALANGA 0:4