Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD ALBALANGA Ciannelli Team
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 22.3
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Arpini is nu in balbezit. Arpini speelt de bal door. Parada speelt de bal door. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vantongerloo geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Zora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski onderschept slim de pass. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Demonte bokst de bal weg.

12e minuut.
Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski passt de bal in één keer door. Vantongerloo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tlaga de bal. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Demonte bokst de bal weg.

18e minuut.
Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski passt de bal in één keer door. Vantongerloo rent richting de bal. Vantongerloo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 1:0

24e minuut.
Parada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vantongerloo de bal. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Vantongerloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantongerloo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vantongerloo is nu in balbezit. Vantongerloo passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 2:0

27e minuut.
Parada passt de bal in één keer door. Fernández Botello geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Demonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zaowocny geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Demonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Meomartino is nu in balbezit. Parada onderschept slim de pass. Parada passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tlaga rent richting de bal. Zora onderschept slim de pass. Zora geeft een lange en hoge pass. Parada is nu in balbezit. Parada geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 3:0

35e minuut.
Vantongerloo geeft een hoge lob. Daar is Zora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel. Zora probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Garziera speelt de bal door. Vantongerloo probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Demonte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 4:0

40e minuut.
Bertosso kopt de bal weg. Garziera met een sublieme pass. Vantongerloo probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zora heeft problemen om de bal te vangen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga schiet op doel. Demonte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 29%, Ciannelli Team 71%.
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 4:0

53e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantongerloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Demonte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 5:0

56e minuut.
Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera geeft een hoge lob. Tlaga rent richting de bal. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Zora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Tlaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga geeft een hoge lob. Vantongerloo is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Demonte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vantongerloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calogero de bal. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 6:0

64e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 7:0

68e minuut.
Zora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fernández Botello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Tlaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga passt de bal zonder na te denken. Parada met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tlaga rent richting de bal. Tlaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 8:0

81e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Parada probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vantongerloo is nu in balbezit. Vantongerloo geeft de bal voor. Klungelig pakt Zora de bal. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 28%, Ciannelli Team 72%.
ASD ALBALANGA - Ciannelli Team 8:0