Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farmaceuticos MARCO SBOLGI
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Rancati de bal onder controle te krijgen. Giusberti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rancati. Rancati krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Vanni probeert de bal aan de voet te houden. Buccetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti begaat een overtreding. Giusberti krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gulla passt de bal met de wreef. Oggioni is nu in balbezit. Oggioni passt de bal in één keer door. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti haalt uit met een fantastische trap. Raparelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Nunez geeft een hoge lob. Inworp. Belfiori met een snelle inworp. Vanni is nu in balbezit. Vanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - MARCO SBOLGI 0:1

24e minuut.
Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriele speelt de bal door. Oggioni heeft problemen om de bal te vangen. Oggioni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Seregni passt de bal in één keer door. Oggioni met een sublieme pass. Robbia is nu in balbezit. Giusberti verovert de bal door een tackle van achteren. Giusberti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti draait met de bal, schiet en ... Raparelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Farmaceuticos - MARCO SBOLGI 1:1

36e minuut.
Furegon rent richting de bal. Gulla verovert de bal door een tackle van achteren. Gulla probeert naar een medespeler te passen. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Furegon is nu in balbezit. Gulla begaat een overtreding. Furegon raakt geblesseerd tijdens het duel. Furegon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lercaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belfiori rent richting de bal. Belfiori geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gabriele is nu in balbezit. Gabriele met een sublieme pass. Daar is Vittoriello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - MARCO SBOLGI 2:1

44e minuut.
Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati verovert de bal door een tackle van achteren. Oggioni onderschept slim de pass. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 41%, MARCO SBOLGI 59%.
Farmaceuticos - MARCO SBOLGI 2:1

50e minuut.
Furegon kopt de bal weg. Bonomo controleert de bal met de borst. Bonomo met een sublieme pass. Giusberti rent richting de bal. Giusberti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Furegon rent richting de bal. Carpano onderschept slim de pass. Carpano probeert naar een medespeler te passen. Bonomo geeft een hoge lob. Giusberti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Raparelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Carpano de bal. Furegon probeert naar een medespeler te passen. Del Popolo rent richting de bal. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap. Torresani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Farmaceuticos - MARCO SBOLGI 2:2

75e minuut.
Belfiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonomo verovert de bal door een tackle van achteren. Bonomo geeft een hoge lob. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti onderschept slim de pass. Giusberti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - MARCO SBOLGI 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 36%, MARCO SBOLGI 64%.
Farmaceuticos - MARCO SBOLGI 3:2