Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I chimici Michi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Daar is Buldreghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anselmo met een sublieme pass. Klungelig pakt Abbaticchio de bal. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoe geeft een lange en hoge pass. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmo rent richting de bal. Anselmo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Abbaticchio speelt de bal door. Biadico rent richting de bal. Miano verovert de bal door een tackle van achteren. Miano schiet op doel. Martellini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - Michi 0:1

28e minuut.
Anselmo met een sublieme pass. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Buldreghini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buldreghini krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassolo geeft een hoge lob. Giacone kopt de bal weg. Assennato is nu in balbezit. Assennato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Canotto is nu in balbezit. Marci is nu in balbezit. Marci probeert naar een medespeler te passen. Miano is nu in balbezit. Miano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Formigari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marci speelt de bal door. Zoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano onderschept slim de pass. Miano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - Michi 0:2

44e minuut.
Bruzzese passt de bal met de wreef. Anselmo rent richting de bal. Anselmo passt de bal zonder na te denken. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I chimici 57%, Michi 43%.
I chimici - Michi 0:2

54e minuut.
Luzzardi rent richting de bal. Giacone verovert de bal door een tackle van achteren. Giacone geeft een lange en hoge pass. Assennato is nu in balbezit. Assennato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Luzzardi rent richting de bal. Giacone onderschept slim de pass. Giacone passt de bal met de wreef. Anselmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Buldreghini is nu in balbezit. Canotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canotto passt de bal in één keer door. Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato draait met de bal, schiet en ... Bellettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
I chimici - Michi 1:2

84e minuut.
Martellini trapt de bal weg. Abbaticchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbaticchio passt de bal in één keer door. Anselmo rent richting de bal. Anselmo haalt uit met een fantastische trap. Bellettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I chimici 35%, Michi 65%.
I chimici - Michi 1:2