Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARCO SBOLGI Ciannelli Team
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.8
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pietrantuono passt de bal zonder na te denken. Inworp. Belfiori met de inworp. Vanni rent richting de bal. Vanni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietrantuono. Rancati raakt geblesseerd tijdens het duel. Rancati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Denaro probeert de bal aan de voet te houden. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Furegon bereikt de bal nog maar net als eerste. Meomartino onderschept slim de pass. Meomartino probeert naar een medespeler te passen. Bertosso rent richting de bal. Bertosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati passt de bal in één keer door. Costellano rent richting de bal. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Pietrantuono rent richting de bal. Rancati rent richting de bal. Bertosso onderschept slim de pass. Meomartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Meomartino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Del Popolo draait met de bal, schiet en ... Buccetti kopt de bal weg. Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo rent richting de bal. Del Popolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 48%, Ciannelli Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MARCO SBOLGI - Ciannelli Team 0:0

49e minuut.
Carciofoli rent richting de bal. Meomartino is nu in balbezit. Meomartino probeert naar een medespeler te passen. Bertosso is nu in balbezit. Bertosso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mazzolari probeert naar een medespeler te passen. Bertosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbia is nu in balbezit. Meomartino verovert de bal door een tackle van achteren. Meomartino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCO SBOLGI - Ciannelli Team 0:1

62e minuut.
Furegon passt de bal zonder na te denken. Costellano is nu in balbezit. Buccetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Buccetti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buccetti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Mazzolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzolari geeft een hoge lob. Bertosso is nu in balbezit. Bertosso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Robbia de bal onder controle te krijgen. Raparelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCO SBOLGI 46%, Ciannelli Team 54%.
MARCO SBOLGI - Ciannelli Team 0:1