Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciannelli Team MARCO SBOLGI
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vanni is nu in balbezit. Meomartino onderschept slim de pass. Meomartino met een sublieme pass. Bertosso is nu in balbezit. Bertosso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mazzolari kopt de bal weg. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietrantuono. Pietrantuono krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Inworp. Buccetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanni rent richting de bal. Vanni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - MARCO SBOLGI 0:1

38e minuut.
Del Popolo onderschept slim de pass. Vanni rent richting de bal. Pietrantuono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietrantuono krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 54%, MARCO SBOLGI 46%.
Ciannelli Team - MARCO SBOLGI 0:1

48e minuut.
Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo rent richting de bal. Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo rent richting de bal. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Demonte trapt de bal weg van het doel. Carciofoli controleert de bal met de borst. Rancati met een sublieme pass. Del Popolo rent richting de bal. Del Popolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Furegon geeft een lange en hoge pass. Vanni rent richting de bal. Denaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Denaro krijgt een gele kaart. Vanni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Demonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciannelli Team - MARCO SBOLGI 0:2

79e minuut.
Denaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Belfiori met een snelle inworp. Vanni rent richting de bal. Vanni draait met de bal, schiet en ... Demonte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cavazzini met een sublieme pass. Buccetti geeft de bal voor. Rancati is nu in balbezit. Vanni is nu in balbezit. Vanni schiet op doel. Demonte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Buccetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccetti geeft de bal voor. Vanni kopt de bal weg. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Denaro passt de bal met de wreef. Belfiori heeft problemen om de bal te vangen. Belfiori passt de bal met de wreef. Del Popolo rent richting de bal. Del Popolo schiet op doel. Demonte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciannelli Team 63%, MARCO SBOLGI 37%.
Ciannelli Team - MARCO SBOLGI 0:2