Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD ALBALANGA Farmaceuticos
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 23.5
goed Schieten slecht
zwak Passen zwak
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. Tlaga passt de bal zonder na te denken. Garziera is nu in balbezit. Garziera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nunez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bonomo geeft een lange en hoge pass. Zaowocny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti haalt uit met een fantastische trap. Saarenlehto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Farmaceuticos 0:1

7e minuut.
Matúz passt de bal met de wreef. Garziera heeft problemen om de bal te vangen. Bonomo rent richting de bal. Garziera verovert de bal door een tackle van achteren. Garziera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASD ALBALANGA - Farmaceuticos 1:1

10e minuut.
Seregni geeft de bal voor. Gulla rent richting de bal. Matúz rent richting de bal. Gulla verovert de bal door een tackle van achteren. Gulla speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Saarenlehto met een harde bal richting middenveld. Muscă rent richting de bal. Muscă passt de bal in één keer door. Garziera rent richting de bal. Garziera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torresani trapt de bal weg. Hámos kopt de bal weg. Garziera is nu in balbezit. Garziera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Farmaceuticos 2:1

14e minuut.
Garziera is nu in balbezit. Garziera schiet op doel. Daar is Muscă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trott rent richting de bal. Trott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nunez geeft een hoge lob. Inworp. Hámos met de inworp. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Farmaceuticos 3:1

30e minuut.
Lercaro geeft een hoge lob. Inworp. Alcázar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Garziera controleert de bal met de borst. Garziera passt de bal met de wreef. Muscă rent richting de bal. Muscă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Lercaro geeft de bal voor. Gulla kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonomo de bal. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garziera rent richting de bal. Garziera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Farmaceuticos 4:1

37e minuut.
Oggioni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gabriele de bal onder controle te krijgen. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Farmaceuticos 4:2

37e minuut.
Muscă met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaowocny de bal. Trott bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti verovert de bal door een tackle van achteren. Giusberti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carpano heeft problemen om de bal te vangen. Carpano geeft de bal voor. Mantega bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni onderschept slim de pass. Oggioni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saarenlehto trapt de bal weg van het doel. Bonomo kopt de bal weg. Klungelig pakt Oggioni de bal. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 52%, Farmaceuticos 48%.
ASD ALBALANGA - Farmaceuticos 4:2

56e minuut.
Klungelig pakt Oggioni de bal. Oggioni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matúz de bal. Giusberti rent richting de bal. Giusberti schiet op doel. Saarenlehto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Oggioni is nu in balbezit. Mantega bereikt de bal nog maar net als eerste. Oggioni onderschept slim de pass. Oggioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. Nunez verovert de bal door een tackle van achteren. Bonomo speelt de bal door. Giusberti is nu in balbezit. Giusberti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD ALBALANGA - Farmaceuticos 4:3

80e minuut.
Garziera passt de bal zonder na te denken. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Seregni verovert de bal door een tackle van achteren. Garziera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garziera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bonomo passt de bal zonder na te denken. Oggioni heeft problemen om de bal te vangen. Oggioni geeft een hoge lob. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti draait met de bal, schiet en ... Saarenlehto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Trott speelt de bal door. Daar is Muscă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muscă met een sublieme pass. Tlaga rent richting de bal. Tlaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD ALBALANGA 60%, Farmaceuticos 40%.
ASD ALBALANGA - Farmaceuticos 4:3