Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farmaceuticos ASD ALBALANGA
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.7 gemiddelde waardering 40.7
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Giusberti is nu in balbezit. Pajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pajewski probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Torresani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vantongerloo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel. Torresani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonomo heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - ASD ALBALANGA 0:1

13e minuut.
Cartesio geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parada speelt de bal door. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - ASD ALBALANGA 0:2

19e minuut.
Fernández Botello heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Botello geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carpano de bal. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - ASD ALBALANGA 0:3

22e minuut.
Vantongerloo rent richting de bal. Carpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantongerloo verovert de bal door een tackle van achteren. Vantongerloo geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vantongerloo onderschept slim de pass. Vantongerloo speelt de bal door. Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Torresani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tlaga rent richting de bal. Tlaga haalt uit met een fantastische trap. Torresani bokst de bal weg.

30e minuut.
Saarenlehto met een harde bal richting middenveld. Tlaga is nu in balbezit. Parada probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - ASD ALBALANGA 0:4

32e minuut.
Giusberti rent richting de bal. Zaowocny onderschept slim de pass. Zaowocny speelt de bal door. Fernández Botello is nu in balbezit. Fernández Botello speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - ASD ALBALANGA 0:5

35e minuut.
Pajewski probeert naar een medespeler te passen. Vantongerloo met een sublieme pass. Garziera is nu in balbezit. Garziera geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Torresani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 71%, ASD ALBALANGA 29%.
Farmaceuticos - ASD ALBALANGA 0:5

48e minuut.
Oggioni speelt de bal door. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parada. Parada krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Tlaga rent richting de bal. Tlaga geeft een hoge lob. Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap. Torresani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Parada probeert naar een medespeler te passen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga passt de bal zonder na te denken. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Seregni heeft problemen om de bal te vangen. Vantongerloo is nu in balbezit. Vantongerloo passt de bal in één keer door. Tlaga rent richting de bal. Tlaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farmaceuticos - ASD ALBALANGA 0:6

79e minuut.
Matúz passt de bal met de wreef. Vantongerloo met een sublieme pass. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Alcázar geeft een lange en hoge pass. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunez geeft de bal voor. Garziera kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tlaga passt de bal in één keer door. Fernández Botello is nu in balbezit. Fernández Botello passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farmaceuticos 62%, ASD ALBALANGA 38%.
Farmaceuticos - ASD ALBALANGA 0:6